ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
  Web dizajn studio | Marketing | Poznate nišlije | Javni prevoz u Nišu | Gradske kamere |
Skituljko INFO

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ je rođena 8. decembra 1975. godine u Nišu.
Od 1994. počinje da se bavi pevanjem u muzičkom duetu „Mobi Dik“. Posle tri snimljena albuma i velikog uspeha u duetu, sa ukupno preko 300.000 prodatih ploča, odlučuje se na solo karijeru, i od 1998. godine nastupa samostalno. Do sada je snimila 6 samostalnih albuma. Krajem 2008. godine diplomirala je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, a u toku studiranja bila je producent filma „Apsolutnih 100“.

Diskografija

Metar iznad asfalta, 1998, PGP RTS
Ana Stanić, 1999, Automatik
Vidim te kad, 1999, PGP RTS
Tri, 2002, PGP RTS
U ogledalu, 2004, City Records
Sudar, 2008, PGP RTS
Ostali čitaju i...
povezani tekstovi
Prvo mesto za "Vector Studio"
Učenička kompanija „Vector Studio” iz Ekonomske škole u Nišu po oceni st
povezani tekstovi
Zašto otići u Grčku na more?
Kao zemlja koja je tako blizu a opet sasvim povoljna, barem uzevši u obzir ostale mogućnos
povezani tekstovi
Box stanovi
Nakon brojnih uspeha u poslovnim poduhvatima, "Box Group" odlučili su da jos jednu svoju ideju spro
povezani tekstovi
Dovedi filmsku produkciju u svoj grad
Srbija je, bila i ostala, atraktivna lokacija za snimanje stranih filmova, od Around the World in 80
povezani tekstovi
10 načina da hranu prilagodite duhu Dana zaljubljenih
Ukoliko ste odlučili da 14. februar provedete kod kuće, u društvu voljene osobe ili porodice, nem
Podeli...
Dodaj komentar

Dopunite leksikon

Ukoliko znate nekoga ko zaslužuje da se nađe na stranicama leksikona ''Ko je ko u Nišu'' pošaljite fotografiju i kratku biografiju na info@niscafe.com sa naznakom ''Ko je ko u Nišu''

Kultura i umetnost

  • MILORAD VELJKOVIĆ - ŠPAJA
    Rodjen je 1939. godine, a preminuo 2002. godine. Karijeru je započeo kao violinista Niškog...
  • MIMA JANKOVIĆ
    Mima Janković poznata glumica rodjena je 19.1.1940. godini. Svoju glumačku karijeru započela je...
  • ALEKSANDAR VLAJKOVIĆ (AVAX)
    Aleksandar Vlajković (Avax) se profesionalno bavi muzikom od kad zna za sebe. Tokom karijere, kao...
  • RADOVAN PAVLOVSKI
    Radovan Pavlovski rođen je u Nišu, 23. novembar 1937. godine. Makedonski pesnik, eseist i...
  • MAJA NIKOLIĆ
    Maja Nikolić je rođena u Nišu 11. aprila 1975. godine. Još od malih nogu pokazivala je sklonost...
------------------------------------ REKLAMA ------------------------------------
Pivnica Nemir u Nišu Dević Design
nisville130 brako transport i selidbe