ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Popularna mesta na mapi grada
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Popularna mesta na mapi grada
  Web dizajn studio | Marketing | Poznate nišlije | Javni prevoz u Nišu | Gradske kamere |
Pretraga letova i kupovina avio karata

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ je rođena 8. decembra 1975. godine u Nišu.
Od 1994. počinje da se bavi pevanjem u muzičkom duetu „Mobi Dik“. Posle tri snimljena albuma i velikog uspeha u duetu, sa ukupno preko 300.000 prodatih ploča, odlučuje se na solo karijeru, i od 1998. godine nastupa samostalno. Do sada je snimila 6 samostalnih albuma. Krajem 2008. godine diplomirala je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, a u toku studiranja bila je producent filma „Apsolutnih 100“.

Diskografija

Metar iznad asfalta, 1998, PGP RTS
Ana Stanić, 1999, Automatik
Vidim te kad, 1999, PGP RTS
Tri, 2002, PGP RTS
U ogledalu, 2004, City Records
Sudar, 2008, PGP RTS
Ostali čitaju i...
povezani tekstovi
"Velike srpske bitke" u prodaji
Iz pera Dejana Stojiljkovića, najtiražnijeg srpskog pisca mlađe generacije, upravo je nastalo nov
povezani tekstovi
Drugi Izazov za avanturiste u Nišu
Adrenalinska trka "IZAZOV" biće održana 25. oktobra u Parku Svetog Save u Nišu za muškarce i že
povezani tekstovi
Slovački kratki film
Projekat Slovački kratki film je predstavljen od strane neprofitne organizacije Publikum u saradnji
povezani tekstovi
Deca i putovanja
Odrasli i deca različito gledaju na putovanja. Za odraslu osobu, putovanje je mogućnost da se pred
povezani tekstovi
Reebok urban fitnes u Nišu
Besplatni javni Urban fitness treninzi u organizaciji Reebok-a i Djak Sport-a, tokom oktobra sele se
Podeli...
Dodaj komentar

Dopunite leksikon

Ukoliko znate nekoga ko zaslužuje da se nađe na stranicama leksikona ''Ko je ko u Nišu'' pošaljite fotografiju i kratku biografiju na info@niscafe.com sa naznakom ''Ko je ko u Nišu''

Kultura i umetnost

  • RADOVAN PAVLOVSKI
    Radovan Pavlovski rođen je u Nišu, 23. novembar 1937. godine. Makedonski pesnik, eseist i...
  • MAJA NIKOLIĆ
    Maja Nikolić je rođena u Nišu 11. aprila 1975. godine. Još od malih nogu pokazivala je sklonost...
  • EKREM ČEHAJIĆ
    Rođen 1921. godine u Nišu gde je i odrastao. Osnovnu školu pohađao u Nišu, gde je završio i...
  • JOSIP HARTL - Joško
    Rođen 1964. godine u Nišu. Završio srednju muzičku školu. Profesionalno se bavi muzikom od...
  • MIHAILO GOLUBOVIĆ
    Mihailo Golubović rođen je u Nišu 1872. i umro u istom gradu 1936. godine. Po obrazovanju je bio...

------------------------------------ REKLAMA ------------------------------------
Pivnica Nemir u Nišu Dević Design
nisville130 brako transport i selidbe