ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Popularna mesta na mapi grada
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Popularna mesta na mapi grada
  Web dizajn studio | Marketing | Poznate nišlije | Javni prevoz u Nišu | Gradske kamere |
Pretraga letova i kupovina avio karata

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ je rođena 8. decembra 1975. godine u Nišu.
Od 1994. počinje da se bavi pevanjem u muzičkom duetu „Mobi Dik“. Posle tri snimljena albuma i velikog uspeha u duetu, sa ukupno preko 300.000 prodatih ploča, odlučuje se na solo karijeru, i od 1998. godine nastupa samostalno. Do sada je snimila 6 samostalnih albuma. Krajem 2008. godine diplomirala je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, a u toku studiranja bila je producent filma „Apsolutnih 100“.

Diskografija

Metar iznad asfalta, 1998, PGP RTS
Ana Stanić, 1999, Automatik
Vidim te kad, 1999, PGP RTS
Tri, 2002, PGP RTS
U ogledalu, 2004, City Records
Sudar, 2008, PGP RTS
Ostali čitaju i...
povezani tekstovi
Jesenja nega kože
Kad hladni dani učine da vam koža postane suva, napravite sami biljna sredstva koja će je osveži
povezani tekstovi
MIMA JANKOVIĆ
Mima Janković poznata glumica rodjena je 19.1.1940. godini. Svoju glumačku karijeru započela je u
povezani tekstovi
Goethe fest u Nišu
Goethe FEST 24.10 – 1.11.2014. godine Organizatori: Gete institut i Niški kulturni centarHol i ma
povezani tekstovi
Krug u Feedback-u
Tradicionalno, svake godine u novembru mesecu grupa KRUG – Oficijelni Tribute to EKV band iz Beog
povezani tekstovi
"Velike srpske bitke" u prodaji
Iz pera Dejana Stojiljkovića, najtiražnijeg srpskog pisca mlađe generacije, upravo je nastalo nov
Podeli...
Dodaj komentar

Dopunite leksikon

Ukoliko znate nekoga ko zaslužuje da se nađe na stranicama leksikona ''Ko je ko u Nišu'' pošaljite fotografiju i kratku biografiju na info@niscafe.com sa naznakom ''Ko je ko u Nišu''

Kultura i umetnost

  • ALEKSANDAR VLAJKOVIĆ (AVAX)
    Aleksandar Vlajković (Avax) se profesionalno bavi muzikom od kad zna za sebe. Tokom karijere, kao...
  • RADOVAN PAVLOVSKI
    Radovan Pavlovski rođen je u Nišu, 23. novembar 1937. godine. Makedonski pesnik, eseist i...
  • MAJA NIKOLIĆ
    Maja Nikolić je rođena u Nišu 11. aprila 1975. godine. Još od malih nogu pokazivala je sklonost...
  • EKREM ČEHAJIĆ
    Rođen 1921. godine u Nišu gde je i odrastao. Osnovnu školu pohađao u Nišu, gde je završio i...
  • JOSIP HARTL - Joško
    Rođen 1964. godine u Nišu. Završio srednju muzičku školu. Profesionalno se bavi muzikom od...

------------------------------------ REKLAMA ------------------------------------
Pivnica Nemir u Nišu Dević Design
nisville130 brako transport i selidbe