ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
  Web dizajn studio | Marketing | Poznate nišlije | Javni prevoz u Nišu | Gradske kamere |
AirSrbija - Online kupovina avio karata

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ je rođena 8. decembra 1975. godine u Nišu.
Od 1994. počinje da se bavi pevanjem u muzičkom duetu „Mobi Dik“. Posle tri snimljena albuma i velikog uspeha u duetu, sa ukupno preko 300.000 prodatih ploča, odlučuje se na solo karijeru, i od 1998. godine nastupa samostalno. Do sada je snimila 6 samostalnih albuma. Krajem 2008. godine diplomirala je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, a u toku studiranja bila je producent filma „Apsolutnih 100“.

Diskografija

Metar iznad asfalta, 1998, PGP RTS
Ana Stanić, 1999, Automatik
Vidim te kad, 1999, PGP RTS
Tri, 2002, PGP RTS
U ogledalu, 2004, City Records
Sudar, 2008, PGP RTS
Ostali čitaju i...
povezani tekstovi
Mirisni horoskop
Najbolji parfemi i mirisne note po horoskopskim znacima.Ovan – Ljudi rođeni pod ovim znakom su en
povezani tekstovi
Nova metoda lečenja – aromaterapija
Lečenje određenih bolesti zahteva stručnost lekara, međutim, u zadnje vreme sve više čujemo o
povezani tekstovi
Partibrejkersi u Banovini
U petak, 9. maja u 21 sat, u Nišu, u dvorištu Banovine počeće sezona koncerata na otvorenom a č
povezani tekstovi
The Beatles tribute band - The Bestbeat
Još jedna zanimljiva "tribute" svirka u niškom klubu Juridicum na Pravnom fakultetu. Ovog puta gos
povezani tekstovi
Sheila E na Nisvillu
Najpoznatija perkusionistkinja u novijoj istoriji pop, rock, soul, latino i jazz muzike, i odlična
Podeli...
Dodaj komentar

Dopunite leksikon

Ukoliko znate nekoga ko zaslužuje da se nađe na stranicama leksikona ''Ko je ko u Nišu'' pošaljite fotografiju i kratku biografiju na info@niscafe.com sa naznakom ''Ko je ko u Nišu''

Kultura i umetnost

  • RADOVAN PAVLOVSKI
    Radovan Pavlovski rođen je u Nišu, 23. novembar 1937. godine. Makedonski pesnik, eseist i...
  • MAJA NIKOLIĆ
    Maja Nikolić je rođena u Nišu 11. aprila 1975. godine. Još od malih nogu pokazivala je sklonost...
  • EKREM ČEHAJIĆ
    Rođen 1921. godine u Nišu gde je i odrastao. Osnovnu školu pohađao u Nišu, gde je završio i...
  • JOSIP HARTL - Joško
    Rođen 1964. godine u Nišu. Završio srednju muzičku školu. Profesionalno se bavi muzikom od...
  • MIHAILO GOLUBOVIĆ
    Mihailo Golubović rođen je u Nišu 1872. i umro u istom gradu 1936. godine. Po obrazovanju je bio...

------------------------------------ REKLAMA ------------------------------------
klub raskrsce Dević Design
nisville130 brako transport i selidbe