ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
  Web dizajn studio | Marketing | Poznate nišlije | Javni prevoz u Nišu | Gradske kamere |
Skituljko INFO

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ je rođena 8. decembra 1975. godine u Nišu.
Od 1994. počinje da se bavi pevanjem u muzičkom duetu „Mobi Dik“. Posle tri snimljena albuma i velikog uspeha u duetu, sa ukupno preko 300.000 prodatih ploča, odlučuje se na solo karijeru, i od 1998. godine nastupa samostalno. Do sada je snimila 6 samostalnih albuma. Krajem 2008. godine diplomirala je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, a u toku studiranja bila je producent filma „Apsolutnih 100“.

Diskografija

Metar iznad asfalta, 1998, PGP RTS
Ana Stanić, 1999, Automatik
Vidim te kad, 1999, PGP RTS
Tri, 2002, PGP RTS
U ogledalu, 2004, City Records
Sudar, 2008, PGP RTS
Ostali čitaju i...
povezani tekstovi
IFFR u Kupini
Niški bioskop Kupina će biti deo predstojećeg, 44. izdanja, renomiranog Međunarodnog filmskog fe
povezani tekstovi
Google projekat ARA
Prošlo je mnogo vremena od kada je Google javno demonstrirao prototip Ara koji je "funkcionisao",
povezani tekstovi
DJ Goce u Feedback-u
DJ Goce je po mišljenju mnogih iskusnih clubbera sa dugim stažom izlaska i posećivanja ovakvih de
povezani tekstovi
SUZANA KOSTIĆ
DR SUZANA KOSTIĆ (1961), sve nivoe studija završila na FMU Univerziteta Sv. Kiril i Metodij, Skopl
povezani tekstovi
MILORAD VELJKOVIĆ - ŠPAJA
Rodjen je 1939. godine, a preminuo 2002. godine. Karijeru je započeo kao violinista Niškog simfoni
Podeli...
Dodaj komentar

Dopunite leksikon

Ukoliko znate nekoga ko zaslužuje da se nađe na stranicama leksikona ''Ko je ko u Nišu'' pošaljite fotografiju i kratku biografiju na info@niscafe.com sa naznakom ''Ko je ko u Nišu''

Kultura i umetnost

  • MILORAD VELJKOVIĆ - ŠPAJA
    Rodjen je 1939. godine, a preminuo 2002. godine. Karijeru je započeo kao violinista Niškog...
  • MIMA JANKOVIĆ
    Mima Janković poznata glumica rodjena je 19.1.1940. godini. Svoju glumačku karijeru započela je...
  • ALEKSANDAR VLAJKOVIĆ (AVAX)
    Aleksandar Vlajković (Avax) se profesionalno bavi muzikom od kad zna za sebe. Tokom karijere, kao...
  • RADOVAN PAVLOVSKI
    Radovan Pavlovski rođen je u Nišu, 23. novembar 1937. godine. Makedonski pesnik, eseist i...
  • MAJA NIKOLIĆ
    Maja Nikolić je rođena u Nišu 11. aprila 1975. godine. Još od malih nogu pokazivala je sklonost...
------------------------------------ REKLAMA ------------------------------------
Pivnica Nemir u Nišu Dević Design
nisville130 brako transport i selidbe