ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Popularna mesta na mapi grada
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Popularna mesta na mapi grada
  Web dizajn studio | Marketing | Poznate nišlije | Javni prevoz u Nišu | Gradske kamere |
Pretraga letova i kupovina avio karata

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ je rođena 8. decembra 1975. godine u Nišu.
Od 1994. počinje da se bavi pevanjem u muzičkom duetu „Mobi Dik“. Posle tri snimljena albuma i velikog uspeha u duetu, sa ukupno preko 300.000 prodatih ploča, odlučuje se na solo karijeru, i od 1998. godine nastupa samostalno. Do sada je snimila 6 samostalnih albuma. Krajem 2008. godine diplomirala je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, a u toku studiranja bila je producent filma „Apsolutnih 100“.

Diskografija

Metar iznad asfalta, 1998, PGP RTS
Ana Stanić, 1999, Automatik
Vidim te kad, 1999, PGP RTS
Tri, 2002, PGP RTS
U ogledalu, 2004, City Records
Sudar, 2008, PGP RTS
Ostali čitaju i...
povezani tekstovi
Ciklus nordijskog dokumentarnog filma
U okviru Festivala evropskog filma na kojem je planirano da u 2014. godini niška filmska publika po
povezani tekstovi
DJ Geo Da Silva
Constantin Gheorghe, poznatiji po svom umetničkom imenu Geo Da Silva, je rumunski DJ, MC, vokal.Ro
povezani tekstovi
Etno motivi pomešani sa džezom
Na predstojećem Nišville jazz festival koji će se od 14. do 17 avgusta održati u niškoj Tvrđav
povezani tekstovi
Domaći sastavi na Nišvilu
Nišville jazz festival, i ove godine u svom programu predstavlja domaće snage u rasponu od već et
povezani tekstovi
Valya Balkanska na Nišvillu
Valya Balkanska, jedana od najcenjenijih etno pevačica u svetskim okvirima -nastupiće na predstoje
Podeli...
Dodaj komentar

Dopunite leksikon

Ukoliko znate nekoga ko zaslužuje da se nađe na stranicama leksikona ''Ko je ko u Nišu'' pošaljite fotografiju i kratku biografiju na info@niscafe.com sa naznakom ''Ko je ko u Nišu''

Kultura i umetnost

  • RADOVAN PAVLOVSKI
    Radovan Pavlovski rođen je u Nišu, 23. novembar 1937. godine. Makedonski pesnik, eseist i...
  • MAJA NIKOLIĆ
    Maja Nikolić je rođena u Nišu 11. aprila 1975. godine. Još od malih nogu pokazivala je sklonost...
  • EKREM ČEHAJIĆ
    Rođen 1921. godine u Nišu gde je i odrastao. Osnovnu školu pohađao u Nišu, gde je završio i...
  • JOSIP HARTL - Joško
    Rođen 1964. godine u Nišu. Završio srednju muzičku školu. Profesionalno se bavi muzikom od...
  • MIHAILO GOLUBOVIĆ
    Mihailo Golubović rođen je u Nišu 1872. i umro u istom gradu 1936. godine. Po obrazovanju je bio...

------------------------------------ REKLAMA ------------------------------------
klub raskrsce Dević Design
nisville130 brako transport i selidbe