ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
  Web dizajn studio | Marketing | Poznate nišlije | Javni prevoz u Nišu | Gradske kamere |
Skituljko INFO

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ

ANA STANIĆ je rođena 8. decembra 1975. godine u Nišu.
Od 1994. počinje da se bavi pevanjem u muzičkom duetu „Mobi Dik“. Posle tri snimljena albuma i velikog uspeha u duetu, sa ukupno preko 300.000 prodatih ploča, odlučuje se na solo karijeru, i od 1998. godine nastupa samostalno. Do sada je snimila 6 samostalnih albuma. Krajem 2008. godine diplomirala je filmsku i TV produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti, a u toku studiranja bila je producent filma „Apsolutnih 100“.

Diskografija

Metar iznad asfalta, 1998, PGP RTS
Ana Stanić, 1999, Automatik
Vidim te kad, 1999, PGP RTS
Tri, 2002, PGP RTS
U ogledalu, 2004, City Records
Sudar, 2008, PGP RTS
Ostali čitaju i...
povezani tekstovi
Gospodin Pinokio u jubilarnoj 2015. godini
Naredna 2015. godina biće jubilarna za niški sastav “Gospodin Pinokio”,  odnosno u njoj
povezani tekstovi
Niški aerodrom - Konstantin Veliki
Godine 1952. je na lokaciji sadašnjeg Aerodroma Niš izgrađena prva betonska poletno-sletna staza
povezani tekstovi
Leptokarija – neponovljiv doživljaj letovanja
Leptokarija je jedno od najposećenijih letovališta Olimpske regije. Olimpska regija se prostire is
povezani tekstovi
Durlanski masakr 12. decembra
Predstava "Durlanski masakr kratežom", krimi-komedija sa pevanjem i pucanjem, prema tekstu Dejan St
povezani tekstovi
Ex-Yu disco
Muzička proslava Dana Republike u Preduzeću, dobrodošli! DJ Funky Junkie će izvaditi bisere i dr
Podeli...
Dodaj komentar

Dopunite leksikon

Ukoliko znate nekoga ko zaslužuje da se nađe na stranicama leksikona ''Ko je ko u Nišu'' pošaljite fotografiju i kratku biografiju na info@niscafe.com sa naznakom ''Ko je ko u Nišu''

Kultura i umetnost

  • ALEKSANDAR VLAJKOVIĆ (AVAX)
    Aleksandar Vlajković (Avax) se profesionalno bavi muzikom od kad zna za sebe. Tokom karijere, kao...
  • RADOVAN PAVLOVSKI
    Radovan Pavlovski rođen je u Nišu, 23. novembar 1937. godine. Makedonski pesnik, eseist i...
  • MAJA NIKOLIĆ
    Maja Nikolić je rođena u Nišu 11. aprila 1975. godine. Još od malih nogu pokazivala je sklonost...
  • EKREM ČEHAJIĆ
    Rođen 1921. godine u Nišu gde je i odrastao. Osnovnu školu pohađao u Nišu, gde je završio i...
  • JOSIP HARTL - Joško
    Rođen 1964. godine u Nišu. Završio srednju muzičku školu. Profesionalno se bavi muzikom od...
------------------------------------ REKLAMA ------------------------------------
Pivnica Nemir u Nišu Dević Design
nisville130 brako transport i selidbe