NisCafe Tabloid

Tabloid broj 3

tabloid03Band Dog na turneji

Kako NC Tabloid zvanično saznaje, najbolja jugoslovenska grupa svih vremena, Ban Dog, predvođena harizmatičnim frontmenom Buvetom, obradovaće svoje najvernije obožavaoce velikom domaćom turnejom kojom će promovisati svoj najnoviji album „Kolariću-Paniću“ koji je miksovan u specijalnom hiperspejs studiju DJ/VJ/MC Fila Vektora, stacioniranom na svemirskoj stanici Neverlend. U okviru ove turneje koja će trajati od septembra do početka juna, Ban Dog će obići skoro sve osnovne škole u Srbiji koje poseduju odgovarajuće akustičnu fiskulturnu salu jer, prema Buvetovim rečima, ovom bendu je jako važno da se svojim obožavaocima predstave u najboljem mogućem svetlu:

– Mi smo se zaista potvudivi da se što bolje pvipvemimo za našu najveću tuvneju do sada i da našim obožavaocima pvivedimo neviđeni spektakv. Za tu pviviku imaćemo dosad nezapamćeni vajt šou a na stejdžu ćemo biti pvikvadno odeveni u škovske unifovme i pionivske kape i mavame – vekao je… pardon, rekao je Buve za NC tabloid.
Kako frontmen Ban Doga ističe, grupa ne sumnja da su njihovi fanovi upoznati sa pesmama sa novog albuma ali će uprkos tome set lista na za turneju biti prošarana i najvećim hitovima:
– Kako smo sa Ministavstvom pvosvete i Zavodom za udžbenike i nastavna svedstva ugovovivi savadnju na obostvano zadovoljstvo, koja podvazumeva da svaki osnovac sa kompvetom udžbenika dobije i jedan pvimevak našeg novog avbuma „Kovaviću-Paniću“, siguvan sam da će pubvika na nastupima hovski pevati nove pesme poput „Tik-taka“, „Pipi duge čavape“ ivi „Vođendana“. Avi ćemo ih, ipak, obvadovati i stavim hitovima u novim avanžmanima, što je, na neki način, naš zaštitni znak. Tako će, vecimo, „Neko te ima noćas“ zvučati baš onako kako bi je otpevao Minja Subota, a na bini će nam se tom pvivikom pvidvužiti i dečji hov „Kovibvi“, dok za novu vevziju pesme „Mama“ ne sumnjam da će postati nezvanična himna 8. mavta, rekao je Buve.
On je istakao da će, s obzirom na to da najveći deo publike čine osnovci, neke pesme biti prilagođene njihovom uzrastu:
– Tako ćemo, vecimo, u pesmi „Nek’ te telo nosi“ vefven umesto „Noćas“ biti pvomenjen u „Danas mi smo tu zbog vas“, dok će onaj nepvimeveni stih „Skinite se govi“ pvomeniti u “ Skinite se bosi“, a u stihu „Za njenu ljubav da se bovim“ dodati „Avi samo večima“, sve u skvadu sa akcijom „Škove bez nasilja“, rekao je Bule.
On nam je na kraju još i otkrio da će se svaki nastup biti održavan u vreme velikog odmora i završavati se sa njihovom verzijom pesme Miroslava Antića „Plavi čuperak“.
R. Šljivić

NišCafe tabloid

SENZACIONALNIJE!!
Velika nagradna igra

POTRAGA ZA BEZVEZNJAKOM

NC Tabloid po prvi put organizuje dosad neviđenu nagradnu igru „Potraga za bezveznjakom“ sa dosad još neviđenijim fondom i brojem nagrada za sve srećne dobitnike!!!!!
Pravila nagradne igre su više nego jednostavna. Dovoljno je samo da navedete primer jedne osobe koja je zapošljena u državnim institucijama bez ikakve veze i samo zahvaljujući sopstvenim kvalitetima.
To podrazumeva da:
– dotični nije primljen u stalni radni odnos zahvaljujući plemenskim, zavičajnim, komšijskim ili kakvim već lobijima;
– mu kum nije u Upravnom odboru dotične institucije;
– mu stric nije direktor tamo;
– nijedan član šire i uže familije nije bio ili je u radnom odnosu pomenute institucije;
– direktorova sekretarica nije prva komšika;
– za prijem nije dat veći iznos od cene Milka čokolade;
– članovi komisije nisu dobili besplatno letovanje ili bilo kakav vid kompenzacije…

Žiri za dodelu nagrada NC Tabloida javno obećava da će, istovremeno, pored glavne i sporednih nagrada, članovima komisije koja je to uradila sagraditi spomenik u bronzi i postaviti ga pored Sremca i Kalče.
Spisak nagrada u sledećem broju.
Svi zainteresovani se mogu prijaviti na broj telefona:
-555-DZABAZOVES
cena poziva 590 dinara plus PDV, akcize, takse, marže i slično, tako da će ispadne mnogo više…

ŠOKANTNO!!!
Velika kriza na vratima

KEKA DRMA SRBIJU

Iako je poznata folk zvezda Keka Tigrica još pre nedelju dana svetu saopštila da se povlači iz javnosti, čini se da se pravi efekti ove šokantne odluke očekuju tek u ovom tromesečju. Skoro da nema mesta u Srbiji iz koje nam ne stižu tragične vesti o velikom broju samoubistava, što u pokušaju što, što uspešnih, što solo, što kolektivnih, obožavalaca koji ne mogu da se pomire sa ovom surovom činjenicom. Stručnjaci upozoravaju da se najjači udar očekuje tokom leta i da ova Keka-kriza, kako je popularno nazivaju, preti da ozbiljno ugrozi populaciju Srbije.
Ovaj problem došao je i do srpskog parlamenta. Jedna od poslanica iz redova opozicije je u skupštinskom holu delila okupljenim novinarima primerke Kremanskog proročanstva u kojima su podvučene rečenice koje se, prema njenom tumačenju, odnose baš na ovu tragediju.
– Obistiniće se ono zlokobno predskazanje! Koje? Ma ne to o Koštunićima, ovo bre, za sve Srbe ispod jedne kruške! Spasavaj se ko može! Moraju da se raspišu novi izbori, jer samo sa novom vladom Srbija može izbeći katastrofu! – Povikala je ona pre nego što je nestala u oblaku crnog dima. Novinari NC Tabloida su je nakon toga zvali na mobilni radi dodatnog tumačenja, ali je ona bila nedostupna na sva tri službena broja, dok je njena sekretarica izjavila da je nije videla u kancelariji od poslednjeg Sabata.
Ona druga, proevropska opozicija, u svojim nastupima za skupštinskom govornicom optuživala je Vladu da je sve ovo samo velika zavera koja ima za cilj da se narodu skrene pažnja sa katastrofalne monetarne politike, mita i korupcije i velikog broja nikad do kraja razjašnjenih afera:
– Neka se ispita prvo ko je dotičnoj gospođici Keki Tigrici platio za nastup na Srpskoj novoj godini u centru Beograda honorar od 300 hiljada evra i zašto je vlast bila tako rasipna u vreme velike oskudacije, kada se naše plate bez paušala uveliko smanjuju. Neka se i glasači zapitaju ko je dozvolio da Željko Joksimović postane jedan od najpopularnijih pevača kao i zbog čega je Igor Divlji Kesten nestao sa top lista, istakao je portparol te stranke dok je ulazio u blindirani džip.
Poznati psiholog Jovan Marić donekle spušta loptu, ali ipak upozorava:
– Kriza evidentno postoji, ali je ona samo kulminacija svih ranijih, pre svega katastrofalnog poslednjeg albuma Zdravka Čolića i neizvesnosti oko izlaska novog CD-a Vlade Georgijeva. Moramo ostati hladne glave i efikasnim restriktivnim merama sprečiti naše građane da dignu ruku na sebe. A i ova vrućina nam nikako ne ide na ruku, rekao je Jović.
Politički analitičar i direktor CeSida Marko Blagojević ističe da se sve ovo može negativno odraziti na stranke iz vladajuće koalicije:
– Naša poslednja istraživanja su pokazala da među ispitanicima, od svih javnih ličnosti Keka Tigrica uživa najveću popularnost sa ubedljivih 90% pozitivnih ocena. Toni Montano i Era Ojdanić dele drugo mesto daleko iza nje sa tek nešto više od pola pozitivnih ocena. Nestanak jedne takve zvezde će se sigurno negativno odraziti na rejting stranaka vladajuće koalicije koja svojom sporom reakcijom pokazuje da nije u stanju da reši ovu krizu. Ovakav događaj imaće velike posledice i na samu privredu, jer se smanjenjem broja stanovnika smanjuje i njihova kupovna moć, a dosta štete će pretrpeti i diskoteke i izdavačke kuće, opominje Blagojević.
Rešenje krize se još uvek ne nazire, Srba je sve manje, Keke i dalje nigde nema a poslovično neodlučna i tunjava Vlada nikako da preduzme prve korake.

Fleš vest!!!!

Vanredna sednica Skupštine!

Na vanrednoj sednici Skupštine Srbije kojoj su prisustvovali i članovi Vlade, zakazanoj usled velikog pritiska javnosti i opozicije zbog sve veće krize, doneta je odluka da se oformi specijalna komisija koja ima za cilj da odabere specijalnu delegaciju koja ima za cilj da pozove Keku Tigricu na pregovore ne bi li je umolili da poništi svoju odluku.
Za šefa delegacije, kako nezvanično saznajemo, izabran je gradonačelnik Beograda, Mehmed Aga Đilas. Poslanici sa Juga Srbije, kako se i očekivalo, nisu uputili nikakav prigovor na ovu odluku, niti su učestvovali u raspravi.
O samom toku pregovora bićete blagovremeno obavešteni.
Ekipa NC Tabloida

preuzmite treći broj NišCafe tabloida u pdf formatu

Pročitajte i...