NisCafe Tabloid

Tabloid broj 1

tabloid01Selka vežba sama

Finalistkinja takmičenja za najnoviju „Zvezdu posela“, Anastazija Seljaković Selka, nekad formalno zvana Seljka, ovih dana rešila je da u samoći toplog porodičnog gazdinstva dovodi svoje telo do savršenstva, jer je, kako sama kaže, postala žrtva svoje slave. U specijalnoj i srceparajućoj ispovesti za naše novine ona je istakla:
– Znate, otkad sam uspela da se konkurišem za finale za „Zvezdu posela“, shvatila sam da mora da poradim nasproću sebe i zategnem se tu i tamo. Ono, nije da nije demode i bezveze kad si šlank i da naši obožavaoci misle da je baš ono in kad kipi, medju tim, na nagovor moje bliske koleginice i kume od mog momka Baje, Keke Tigrice, rešila sam da se dovedem u red.
To sam počela redovno da radim participirajući na časovi od ajerobik i fitnes koji je u naš Dom kulture od onomad počela da drži Ceca Šljokica (primabalerina i nekadašnji član prateće plesne atrakcije na velikoj turneji Lea Martina „Putujući tajfun 67.“ – prim.aut.) – sva zadihana za NC tabloid govori Selka.
Međutim, buduća zvezda estrade je shvatila da sve veća popularnost počinje da ometa njenu privatnost:
– U početku je sve bilo kako treba. Kupila sam si nove helanke od štres i sa zlatne šljokice i tigrasti triko i taman sam uspela da se savijem kolko treba da dodirnem prsti od noge a bez da zastenjam, kad sam shvatila da rad u grupi i javnosti nije za mene. To jest, kad sam čula neku kravetinu što vežbala iza mene kako je šapnula: „Gle kolka guzica na ovu!“ – ističe Selka.
– Tad sam morala da se pogledam sa istinu u oči i shvatila sam da je običan svet u stvari ljubomoran i zavidan ko kuče na nas iz estradu. Onda sam, uz dupli martini i gurmansku pljeskavicu, donela odluku da svoju nekadašnju šupu redekoriram u privatni fitnes. Moj momak i njegov drugar su je prekrečili i ja sam svuda po zidovi izlepila svoji posteri, da se ne vidu rupe. I tu sad, u potpunoj i neometanoj privatnosti, preskačem vijaču a onda kad se zaznojim, počnem da igram badminton sama sa sebe. Moj personalni fitnes instruktor mi kaže da sam ista ko Ana Ivanović – uz osmeh nam se poverava mlada zvezda.
I dodaje na kraju:
– A jel da da sam dobro uradela što sam, na nagovor svog menadžera (poznati harmonikaš i estradni mag Sima Kečiga zvani Zmaj – prim.aut.), rešila da uklonim ovo J iz svoje umetničko ime? I ja sam se sama nekolko puta zagrcnula dok sam sricala ono ranije Seljka na plakati za koncert… – završava Anastazija, uz veliki pozdrav za sve čitaoce NC tabloida i obećanje da će, po izlasku novog albuma održati veliki nastup za sve obožavaoce u njihovom mestu.
R.Šljivić

NišCafe tabloid

SENZACIONALNO!!
Poznati privrednik širi svoju imperiju

GAZDA ŽIVKO KUPUJE MEDIJ

Gazda Živko, poznati tajkun i vlasnik zadruge u jednom selu u predgrađu Matejevca, rešio je da se okuša u surovom svetu medija poslavši najpovoljniju ponudu na tender za kupovinu oglasne table ispred lokalnog Doma kulture.
– Kako se protiv nas poštenih tajkuna u poslednje vreme vodi negativna kampanja, rešio sam da uđem u svet medija i da se istinom bori protiv gnusnih laži – rekao je za NC tabloid budući srpski Donald Tramp, gazda Živko.
Prema njegovim rečima, sve je počelo sa neosnovanim optužbama da su marže u njegovim maloprodajnim objektima veće od propisanih i da se na taj način bogati na narodnoj grbači:
– Sve te glasine skuvane su u kuhinji određene interesne grupacije koja je nezadovoljna što su kod mene u zadrugu zbog svetske ekonomske krize poskupeli posebna salama, vegeta i zidarsko pivo, iako su istraživanja pokazala da su u odnosu na region, cene ovih artikala tek neznatno veće. Ja sam svestan da je kupovna moć građana u opadanju i da je krizom pogođen najsiromašniji sloj stanovništva, pa sam shodno tome, kao veliki humanista, počeo da na akciju prodajem čačkalice sa popustom od čak 30% – rekao je gazda Živko.
On je još istakao da se na kupovinu oglasne table rešio kako bi se borio protiv plaćeničkih javnih glasila iza kojih stoji njegova konkurencija:
– Kako u narednom kvartalu imam nameru da svojoj korporaciji pridodam i sportski bife, ne želim da moji protivnici to iskoriste protiv mene i optuže me za monopol. Moje će novine biti nezavisne, objektivne i transparentne. Čak razmišljam da sadržaj obogatim i ukrštenim rečima, šahovskim problemima i umrlicama, kako bih pridobio i penzionersku populaciju – rekao je na kraju gazda Živko, poznati srpski tajkun.
Š.Džibrić

SKANDALOZNO!!!
Poznati pevač priveden u Nemačkoj

KONAN ZAMALO U PAKLU DROGE

Kako NC tabloid nezvanično saznaje, estradna zvezda Slaviša Mulatović zvani Konan priveden je juče na aerodromu u Nemačkom gradu Bišofpartinkirhenštantu nakon što je, u rutinskoj kontroli, kod njega pronađen paketić sa belom praškastom supstancom za koju se osnovano sumnja da je u pitanju soda bikarbona. Popularni pevač za naš list govori o svom neprijatnom iskustvu:
– Moj sunovrat počeo je od onog trenutka kad sam u društvu kolega na pitanje „Dal oću da izvučem crtu“ počeo da sa hemijsku pišem liniju po salfetu. Od tog trenutka počele su da kruže glasine kako nisam u trendu jer se ne drogiram, da je moje vreme prošlo, da su mi pesme zastarele i sve tako. Onda sam pomislio kako bi, kad bi me posle tezgu u Švapsku navatali sa drogu, to učinilo da se moj ugled revitalizuje i da se ja ponovo ponovo vratim tamo gde mi je i mesto, odma pored Sinana. Na sodu bikarbonu sam se odlučio jer patim od gorušicu, nije zgoreg da bude pri ruci. Napravio sam paketić i na aerodrom sve učinio da izgledam sumnjivo. I šmrkao sam na nos i češao sam se po grbinu, baš kako me pokojni Nino učio, samo dok je bio živ, sve ne bi li im privukao pažnju. Kad su me konačno snimili bacio sam paketić na pod i povikao „Kriv sam, da mi umre pokojni čale!“ – istakao je Konan.
Prema njegovim rečima, organi bezbednosti su se prema njemu odnosili kao prema građaninu drugog reda:
– Ljubazno sam uniformisano lice zamolio da me dvatriput mune u rebra, pa samo li Acu Lukasa da biju, mislio sam. A sve sam reko kako treba, i jabite i dankešen. Ovo „munuti“ očigledno nisu razumeli, mada mi se u trenutku učinilo da im je glagol „aknuti“ bio poznat, ali sve je bilo džabe jer nisam mogao da se setim kako se na švapski kažu rebra i bubrezi, jada se našem novinaru iskreno potreseni Konan.
On je još dodao da je, na njegovu žalost, brzom laboratorijskom analizom utvrđeno da je praškasta supstanca u stvari soda bikarbona, te je on pušten bez daljeg zadržavanja.
– Bar da sam ko čovek deportovan, da su mi bar ukinuli radnu vizu… Ovako ne znam šta ću da radim, zaista. Moja karijera je dovedena u pitanje – rekao je za NC tabloid Konan, uz obećanje da će ovo svoje životno iskustvo verno preneti u svojoj novoj pesmi „Barbarija“ za koju je tekst radila Marina Tucaković a muziku i aranžman Futa Milić Fili.
N.Stomaklija

ŽALOSNO…

NAGRAΔA „KATRAN I PERJE“ IΔE MINISTRU

OvoneΔeljni Δobitnik nagraΔe „Katran i perje“, koju ΔoΔeljuje specijalni, nezavisni i potkupljivi žiri NC tabloiΔa, je naš ministar trgovine SloboΔan Milosavljević zbog izjave Δa je tržište Srbije snabΔeveno svim robama po prihvatljivim cenama. Žiri samo još zanima Δa li su cene prihvatljive za građane ili tajkune i naΔa se Δa će ministar to pojasniti na svečanoj ceremoniji uručenja nagraΔe koja će se oΔržati prilikom njegove prve posete Nišu.
Žiri NC tabloida MM, MK, MB, PM

preuzmite prvi broj NišCafe tabloida u pdf formatu

Pročitajte i...