Promocije, sajmovi, festivali

Sajam pakovanja, štampe i dizajna

sajam-pakovanja Sajam pakovanja, štampe i dizajna biće održan u Domu vojske u Nišu 3. i 4. decembra. Na sajmu će se predstaviti najpoznatije domaće i strane firme koje se bave proizvodnjom i plasmanom ambalaže, mašina i opreme za pakovanje kao i najmodernija tehnologija vezana za pripremu, štampu i doradu, kao i noviteti u oblasti repromaterijala, sirovina.
Posetioci će na Sajmu O(U)TISAK, imati priliku da vide ponudu najmodernijih mašina i opreme za sve industrijske grupe i sve vrste ambalaže od folije do konzervi i kontejnera.

PAKOVANJE I AMBALAŽA
Na sajmu će se predstaviti najpoznatije domaće i strane firme koje se bave proizvodnjom i plasmanom ambalaze, mašina i opreme za pakovanje kao i najmodernija tehnologija vezana za pripremu, štampu i doradu, kao i noviteti u oblasti repromaterijala, sirovina, Posetioci će na Sajmu O(U)TISAK, imati priliku da vide ponudu najmodernijih mašina i opreme za sve industrijske grupe i sve vrste ambalaze od folije do konzervi i kontejnera.

GRAFIČKA INDUSTRIJA
Niš i niški region predstavljaju značajno trziše za robe i usluge iz ove oblasti. Brojne domaće i starne kompanije upoznaće zaiteresovane stručnjake i buduće kupce sa najnovijim dostignućima u svim segmentima izrade grafičkih proizvoda i prerade papira.

DIZAJN
Dizajn proizvoda je ono što prvo privlači kupca u procesu donošenja odluke za kupovinu. Najpoznatije agencije koje se bave svim vidovima dizajna pribliziće svoj rad potencijalnim korisnicima njihovih usluga.

Pročitajte i...