Koncerti, NišCafe

Predstava „Kako sam (p)ostala frajla“

Musical Cabaret

Lice i naličje života na estradi uz prepoznatljive numere grupe The Frajle

24. maj 2024. NIŠ, Dom Vojske, 20h

Predstava-kabare „Kako sam (p)ostala frajla“ prikazuje dve strane medalje života na estradi, spletke i nezgode, ali uz muziku, ljubav i prijateljstvo kao pokretačke snage ove tri „žene na sve spremne“

To je duhovita priča o postanku i opstanku jednog ženskog benda i njihovim zgodama i nezgodama u svetu show biznisa, uz prepoznatljive muzičke numere grupe The Frajle.

Otvaramo gledaocu prozor u svet iza reflektora prikazujući lice i naličje života na sceni.

Ekipa vrsnih glumica obećava da će vam, uz pesmu i mnogo plesa, izmamiti osmeh na lice i da ćete kući otići sa osećanjem da ste upravo bili deo nečeg posebnog. 

Specijalni poklon za Nišlije: uz svaku kupljenu kartu za kabare „Kako sam (p)ostala frajla” 24.05. u Nišu na samom ulazu u Dom Vojske ćete dobiti na poklon cd Frajli „Ljubav na dar”!

Tekst prema motivima knjige „Kako sam postala Frajla“ Jelene Buče

Uloge:

Višnja Obradović | Isidora Vlček | Slavica Ljujić

Režija: Višnja Obradović

Dizajn zvuka: Goran Vujičin

Dizajn svetla: Žarko Lazić

Produkcija: Nevena Buča | Drvomusic & Bojana Mumović | Funky Business

All Rights Reserved.

Muzika: The Frajle & Vladimir Uzelac

Ulaznice po ceni od 1.400  i 1.200 dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision, a online kupovina omogućena je putem linka.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Nish01 (TC Kalča, Obrenovićeva bb)  i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb). 

Pročitajte i...