Koncerti, NišCafe

ANA STANIĆ – Pop simfonija u Nišu

Ana Stanić

Posle uspešnog koncerta u Beogradu, kantautorka mnogobrojnih hitova, Ana Stanić, sa svojom „Pop simfonijom“ otpočinje turneju i po drugim gradovima. Ovog puta osmislila je intiman, a muzički grandiozan koncert, na kojem izvodi svoje najveće hitove i poneki svetski evergrin, uz pratnju simfonijskog orkestra. Pop simfoniju „Za 20, 30 nekih godina“ otpevaće u Nišu u Domu vojske 24. januara 2020. godine sa revijalnim orkestrom “Impresija” pod dirigentskom palicom maestra Nebojše Cvijanovića , pratećim rok bendom Elektric Funx , članovima hora Glasne žice i gostima iznenađenja.

„Ispunila mi se dugogodišnja želja da napravim koncert na kom ću svoje najveće hitove izvesti uz pratnju simfonijskog orkestra. Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih 40-oro mjuzičara na bini koji su svirali kao jedan, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu i koliko je ljubavi bilo te večeri u sali.

Sad pozivam sve sanjare, nepopravljive romantike i diskretne buntovnike iz Niša da zajedno doživimo “priču za pamćenje” uz pesme Grad, Molila sam anđele, Nostalgija, Za 20,30 nekih godina, Neka gori sve, Više nisi moj, i mnoge druge u novom ruhu.”

Prodaja ulaznica na biletarnici Doma Vojske i www.ticket.rs

Pročitajte i...