Koncerti, Niške vesti

Za Frajle u Nišu traži se karta više

The Frajle

Dodatnih 40 VIP GOLD STAGE karata za koncert u Nišu 21.marta!

Posle rasprodatog koncerta u Beogradu 8.marta, zbog velikog interesovanja za koncert benda „The Frajle“ u Nišu, puštene su u prodaju VIP GOLD STAGE ulaznice koje su ograničene na 40 komada!

– Želimo svima koji žele da dodju da izadjemo u susret, jer Frajle dugo nisu pevale u Nišu i ovih dodatnih 40 VIP GOLD STAGE karata je već u prodaji, tako da pozivamo publiku da bude brza jer je ceo koncert u Nišu rasprodat u rekordnom roku! – rekli su nam iz PR tima Frajli.

Pozicija publike sa VIP GOLD STAGE kartama je na samoj bini bočno u odnosu na bend u neposrednoj blizini izvođača, a cena ovih ulaznica je 2.000 rsd! 

“The Frajle”su novi album objavile 1.marta koji promovišu u sklopu ex YU regionalne turneje „Moje duše duša”. 

The Frajle

Koncert u Nišu će biti održan u četvrtak, 21.marta u velikoj sali Doma Vojske u 20h, a šarmantne Novosađanke nastupiće u pratnji kompletnog pratećeg sastava sačinjenog od vrhunskuh muzičara.

Ulaznice za koncert grupe “The Frajle” u Nišu mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb i Bulevar 12. februara bb). Ulaznice se mogu kupiti i online putem linka

Pročitajte i...