Kulturna dešavanja, NišCafe

Muzički kabare u Nišu – Kako sam (p)ostala frajla

The Frajle

Lice i naličje života na estradi uz prepoznatljive numere grupe “The Frajle”

Predstava – muzički kabare pod nazivom „Kako sam (p)ostala frajla“ imaće svoje premijerno izdanje u Nišu u petak, 24. maja 2024. u maloj sali Doma Vojske, sa početkom u 20:00h.

Kabare „Kako sam (p)ostala frajla“ prikazuje dve strane medalje života na estradi, spletke i nezgode, ali uz muziku, ljubav i prijateljstvo kao pokretačke snage ove tri „žene na sve spremne“ uspevaju da prevaziđu sve probleme i da uz predani rad i malo sreće naprave uspešnu karijeru. 

To je duhovita priča o postanku i opstanku jednog ženskog benda i njihovim zgodama i nezgodama u svetu show biznisa, uz prepoznatljive muzičke numere grupe The Frajle, koja otvara gledaocu prozor u svet iza reflektora prikazujući lice i naličje života na sceni.

The Frajle

Ekipa vrsnih glumica obećava da će vam, uz pesmu i mnogo plesa, izmamiti osmeh na lice i da ćete kući otići sa osećanjem da ste upravo bili deo nečeg posebnog.

Tekst prema motivima knjige „Kako sam postala Frajla“ Jelene Buče

Muzika: The Frajle & Vladimir Uzelac

Uloge: Višnja Obradović | Isidora Vlček | Slavica Ljujić

Režija: Višnja Obradović 

Ulaznice po ceni od 1.400  i 1.200 dinara u prodaji su od ponedeljka, 15.aprila na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision, a online kupovina omogućena je putem linka.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Nish01 (TC Kalča, Obrenovićeva bb)  i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb). 

Pročitajte i...