Magazin

Porsche dizajn za Blackberry

blackberySaradnja studija Porsche Design i kanadskog Research In Motion, omogućila je kreiranje luksuznog modela BlackBerry P’9981…

Već na prvi pogled se prepoznaje čije je to delo… Ekskluzivni materijali korišćeni za izradu telefona su liveno kućište od nerđajućeg čelika, ručno napravljena kožna pozadina i kristalno jasan „touch“ ekran. Kućište od nerđajućeg čelika i pozadina izvedena u koži ipak su vizuelno dosta različiti od standardnog Bolda, a drugačija je i vrlo detaljno izrađena QWERTY tastatura.

Posebno prilagođenog dizajna, novi telefon dolazi i sa ekskluzivnim Porsche Design interfejsom i famoznom „Wikitude World Browser“, aplikacijom za virtuelnu stvarnost. Specijalnim PIN-om može se prepoznati drugi P’9981 korisnik. Ovaj model dolazi sa snažnim procesorom od 1,2 Ghz, mogućnošću HD video snimanja, 24-bitnom grafikom i naprednim senzorima, koji omogućavaju nove aplikacije virtuelne stvarnosti. Sa ugrađenih 8GB memorije, može se proširiti do 40GB micro SD kartica. Operativni sistem BlackBerry OS7 uključuje i novi web browser, a tu je i Liquid Graphics tehnologija, koja pruža potpuno novo iskustvo upravljanja na dodir, sa veoma brzom grafikom.

Porsche Design P’9981 je stvarno luksuzan smartphone, u kom se neuporediv Porsche Dizajn sreće sa iskustvom BlackBerry-ja. Novi smartphone će se do kraja godine naći u ponudi Porsche Design prodavnica, po ceni od blizu 2000 dolara.

Pročitajte i...