NisCafe Tabloid

Novinar zaboravio skaru pa zapalio pola Durlana

grankaDurlan, 15. avgust.
Kako javljaju „Južne vesti“, Vatra je zahvatila deo od „brega“ kod Ulice Vase Pelagića ka Nišavi, a zatim se proširila u pravcu nekadašnjeg stadiona FK Sinđelić. Za sada nisu ugrožene kuće, niti ima informacija o povređenima.

Predrag Blagojević, urednik ovog portala, našao se na licu mesta i odmah izvestio javnost o ovom događaju. Kako saznajemo, on je takođe i vinovnik paljevine, jer je zaboravio da ugasi skaru na kojoj je pekao pileća krilca. Na slici nam je tačno pokazo koja granka je bila presudna za početak požara.

„Komirao sam se nakon druge gajbe „Zaječarskog“ i nisam primetio kako je vatra zahvatila bagremovu šumu a onda se proširila na stadion koji je izgoreo do temelja, most koji se srušio u Nišavu i magacin municije koji je eksplodirao.“ Izjavio je NišCafe tabloidu Blagojević.

„Probudio sam se tek kad sam čuo krike ljudi koje je vatrena stihija zarobila u „Merkatoru“. Pošto sam shvatio da ne mogu da ugasim požar, otvorio sam si još jednog ladnog „Zaječarca“ i snimio požar s mobilni telefon a onda ga poslao redakciji. Ko velim – da spojim lepo i korisno…“

Pročitajte i...