NisCafe Tabloid

Novinar RTV Belle Amie otkrio postojanje Nišvilla

dragan-stankovicNovinar lokalne televizije Belle Amie, Dragan Stanković, koji u daljem tekstu želeo da ostane anoniman, otkrio je da se od pre nekog vremena u Nišu, krajem avgusta, održava festival džeza, kako on kaže, Nišvil.

Povodom ovog fascinantnog otkrića, pozvao je naš „list“ želeći da što pre prenese ovu informaciju.

„Šetam se ja tako po tvrđavu, kad vidim neki silni ljudi se sobariraju pred nekakvu binu, šta li je… I aplaudiraju na neki crnci što sviraju čoček. Malo se nisam šlogirao. I će mi kaže neko kako je to neki džez festival, a ja mu ne verujem, jer da tako nešto postoji u naš grad, sigurno bi pisalo u Narodne novine il bi išao prilog na Belami TV između dva spota od Severinu.

Totalno sam bio zatečen otkićem. Obzirom na očigledno loš marketing ovog džez festivala jer najverovatnije niko i ne zna kada sve to počinje, koji su učesnici i satnicu festivala, nisam bio previše uzbuđen.

Mi, misleći na svoju „matičnu kuću“, uvek prenosimo sve zanimljivo vezano za razna dešavanja. Primera radi, tačno znamo kako se zove sestra od tetke gospodina Zorana Perišića, koji je rekao da će „možda“ posetiti ovogodišnje Filmske susrete i to smo odmah preneli sa naznakom “hitno“ u našoj rubrici koja prati kulturna dešavanja.“

Želeći da istražimo ove izjave, probali smo da i mi „pronađemo“ Nišvil i kontaktirali smo gospodina Stepanovića koji je angažovan na „nekim poslovima“ oko Nišvila.

Na pitanje „Zašto sve informacije o Nišvilu mediji moraju da zatraže na Floopy disketi?“ Stepanović nam je rekao da Nišvil ima odličnu saradnju sa medijima i da redovno šalje elektronska pisma svim urednicima.

„To što je gospodin Stanković otkrio informacije na teži način, to nije naš problem“ zaključio je Stepanović.

Foto: Facebook

Pročitajte i...