Magazin

Neodoljivi mirisi proleća

parfemiCvetni mirisi će harati ove sezone. Prepustite se najlepšim aromama koje donosi proleće i opustite svoja čula da uživaju u njima. Sa sledećim parfemima ćete se sigurno i udobno osećati u narednom periodu.

Roberto Cavalli je nedavno lansirao novi miris pod imenom JustCavalli. Parfem je blistav, seksi i razigran, baš kao i svaka žena koja želi da se oseća neodoljivo lepo. Kremasto romantični akordi su veoma izazovni i pružaju ženi nežne trenutke koje će provesti sa svojom voljenom osobom.

Vesela i delikatna kompozicija za radoznale devojke se krije u bočici aktuelnog parfema OmniaCoral od Bvlgari-ja. Sačinjen je od bergamota, ibiskusa, lokvanja, nara, mošusa i kedra. Interesantan je i prelepo pulsira na koži, veoma je postojan.

O de L`Orangerie Lancome simbolizuje proleće. Sočan je, blistavo čist i energičan. Donosi mirisni doživljaj šetnje u francuskom vrtu u toku proleća. Sačinjen je od nota abosoluta cveta narandže, sokova citrusa, esencije cveta narandže, jasmina, kedra i maska.

parfemi2

Mark Jacobs i njegovi ekstravagantni cvetni mirisi su uvek u modi. Daisy je iskričavi cvetno drvenasti parfem, istovremeno svež i veoma ženstven. Posvećen je ženama koje su sofisticirane, zavodljive i blistave, ali se ističu jednostavnošću. Stiže u veoma ljupkoj bočici sa cvetovima.

Miris spontanosti, slobodnog duha i odvažnosti; miris pun strasti i emocija… Da! To je Manifesto od parfemske kuće YvesSaintLaurent! Veoma je sočan zbog voća koje poseduje u sebi, a ujedno će da začara svaku ženu sa mirisom đurđevka i jasmina. Prava kompozicija za sunčane dane.

Miris BvlgariManExtreme je najavljen kao veoma elegantan, dubok, atraktivan i intenzivan. Uzbuđuje svojom kompozicijom još od prvog takta i blistavih akorda ružičastog grejpa i bergamota iz Kalabrije. Senzualan je i namenjen za modernog muškarca koji želi blagu svežinu za proleće.

Za sportiste smo pripremi jedan vrlo lagan, ali postojan miris modernog karaktera koji prati trendove u svetu parfema. Crave od CalvinKlein-a je pravi izbor za Vas! Preporučujemo ga muškarcima koji vole brzinu i ekstremne situacije. Avanturisti će ga sigurno obožavati.

Mexx Pure LifeMan je slabiji miris za muškarca koji želi svaki dan da nosi na sebi dozu elegancije. Napravljen je u duhu minimalizma i začinskog je karaktera. Sadrži u sebi mnogo snažnih akorda koji će istaći jednog džentlmena nanajfiniji način.

Provokativni naziv se ponavlja u Egoïste-u Platinum, ali i u njegovoj bočici. Poseduje klasičnu nijansu svetlog „fougere“. Sveže note su neprocenjive i vrlo karakteristične. Veoma je tanka i elegantna aroma. Visoka nota ruzmarina, petitgraina i cveta narandže okružuje tradicionalni miris lavande, pomešan sa zelenim notama i žalfijom.

Pročitajte i...