Clubbing

MKDSL | Idemo Na Mars

feedbackNjegov prepoznatljiv stil koji je kombinacija prljavog house-a, techno-a, minimal electro i acid zvuka je MKDSL-a pozicinirao kao umetnika dobro poznatog domaćoj publici još sa početka 2000tih.

Njega ne treba posebno predstavljati našoj klabing ekipi koja je imala prilike da ga često čuje kako u Feedbacku tako i na manifestaciji „Bekstvo u prirodu“ pre 2 godine, već vas jednostavno pozivamo na veče gde možete da očekujete neočekivano što možda i jeste glavna odlika ovog disc jockey-a.

Nastup u Feedbacku će svakako biti jedinstven i po tome što će MKDSL raditi bez lokalne podrške tako da će na bini neprekidno puštati muziku preko 6 sati, od otvaranja kluba oko 22h do ranih jutarnjih časova.

MKDSL (Mama Kaže Da Sam Lep) zajedno sa DJ Flip-om čini dvojac koji stoji iza kultne emisije Idemo na mars koja se već godinama emituje na Radiu B92 petkom u terminu od 20 do 22h. Kako su autori sami opisali, Idemo na mars predstavlja vožnju na raketni pogon kroz aktuelnu elektro-alternativu gde pravo sa DJ pulta u radijski studio, Flip i

MKDSL isporučuju nedeljnu dozu klupskog adrenalina.
Proverite zašto su ova dvojica među najtraženijim DJ-evima u zemlji.

Klub Feedback, petak 27. septembar.

Pročitajte i...