Clubbing, NišCafe

South Dance Festival

south dance festival

Pred Vama je zimsko izdanje SOUTH DANCE FESTIVALA, poslednjeg vikenda u januaru 2023., u niškoj Hali Čair, na kojem se predstavljaju 2 + 2 ekipe = dve DJ devojke kao headlinere, podržane sa dva muška DJ virtuoza.

Prva zvezda ženskog dela ekipe dolazi iz Kolumbije, DJ Eli Rojas – rezident DJ klubova Blue Marlin i Pasha na Ibizi, svetskoj prestonici elektronske muzike i ludog provoda.

Druga zvezda dolazi iz susedne Severne Makedonije, DJ Marga Sol – koja u svom portfoliu ima veliki broj nastupa u poznatim klubovima širom sveta (Cafe Del Mar, Villa Mercedes, Tantra) i oficijelni DJ mnogih poznatih radio stanica i klubova od Italije i Grčke, do Meksika i Dominikane.

Muški deo ekipe su poznati DJ majstori, od kojih je prvi DJ Zarez – rezident kluba Julian Djupon, a drugi DJ Nick Sailor – rezident kluba The Hub u Nišu.

Prvo izdanje predstavlja rođenje novog brenda na muzičkoj festivalskoj sceni jugoistočne Evrope, koji će svojim visokim profesionalnim standardima u organizaciji, kvalitetnim imenima elektronske muzičke scene i svetskog DJ-inga, dobrim provodom i poznatim južnjačkim gostoprimstvom, dati sve od sebe da postane sinonim za music event koji nijedan klaber ne sme propustiti.

Ulaznice možete nabaviti online na Gigstix.com, The Hub, Julian Djupon i knjižarama Vulkan.

Pročitajte i...