Clubbing, NišCafe

Grupa EYESBURN nakon 10 godina u Nišu

Jedan od najznačajnijih bendova sa ovdašnje rock scene, beogradski sastav Eyesburn održaće koncert u niškom klubu Feedback u petak, 15.aprila 2022, sa početkom u 22h.
Eyesburn je osnovan 1994 godine i do sada su izdali 8 studijskih i jedan live album. Na sceni su beskompromisni i izuzetno uvežbani, a njihova crossover kombinacija žestokog hard core/metal i sofisticiranog reggae zvuka predstavlja jedinstvenu pojavu u ovom delu Evrope.
Sticajem okolnosti, Eyesburn je prethodni koncert u Nišu održao u septembru 2002 godine u Dvorištu Banovine i nakon 10 godina možemo očekivati puno dobre energije uz probranu set listu najvećih hitova ovog sastava , ali i premijerno predstavljanje nekoliko numera sa novog albuma pod radnim nazivom „Sick Control“, čiji se izlazak očekuje u narednih nekoliko meseci.
Kao gosti koncerta, publiku će zagrevati vrlo perspektivni beogradski metal sastav Quasarborn, koji će ovom prilikom takođe uživo promovisati novi materijal.
Ulaznice u prodaji od četvrtka, 24.marta u muzičkim radnjama Vintage shop (Davidova 9) i CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza, Obrenovićeva bb).
Za prvih 50 posetilaca cena karte je 800 rsd, nakon toga ulaznica će koštati 1.000 rsd, a na dan koncerta 1.200 rsd!
Broj mesta limitiran!

Pročitajte i...