Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: septembar 2013

Izjasni se

U petak 20. Septembra 2013. godine na Medicinskom fakultetu, sa početkom u 14h, uz podršku Ministarstva zdravlja Srbije, a u organizaciji Komore mladih lidera (JCI NIŠ), Rotaract klubova u Nišu i Studentske Unije Medicinskog fakulteta (SUMF NIŠ), održaće se prvo predavanje na temu: " Zaveštanje organa DA ili ne? ". Detaljnije »

MKDSL | Idemo Na Mars

Njegov prepoznatljiv stil koji je kombinacija prljavog house-a, techno-a, minimal electro i acid zvuka je MKDSL-a pozicinirao kao umetnika dobro poznatog domaćoj publici još sa početka 2000tih. Detaljnije »

Humanitarni koncert za Nevenu

U petak, 13. septembra, u klubu Black Stage u Nišu održaće se humanitarna svirka za pomoć Neveni Janković iz Žitorađe kojoj hitno treba da se izvrši transplatacija pluća. Detaljnije »

Sajam sireva EcoMilk Niš 2013

U subotu, 21. Septembra 2013. godine, na glavnom gradskom trgu, trgu kralja Milana, održava se manifestacija ECOMILK - Sajam sireva Niš , u organizaciji Klastera sireva Jug, uz podršku Grada. Detaljnije »

Čupin rok memorijal

U nedelju 15. septembra održava se festival Čupin rok memorijal. Kao hedlajneri sviraće domaći bendovi Novembar, The Jam Station i gosti iz Lazarevca Ućuti pas. Detaljnije »

Frozen moments of happiness

Izložba fotografija sa foto-kolonije Frozen moments of happiness na Vlasinskom jezeru, gde je istovremeno održan dečji kamp Sport za sve, biće otvorena 13. septembra u 20 sati u holu Univerziteta u Nišu. Detaljnije »