Koncerti, NišCafe

Nakon 10 godina “Elemental” ponovo u Nišu

Elemental

Kultni zagrebački sastav Elemental održaće nastup u Nišu u klubu Feedback u petak 17. marta u 22 sata, u sklopu turneje kojom slave 25 godina karijere. Iz benda su rekli da su uzbuđeni, jer će odsvirati mnogo novih pesama koje nikada nisu izveli pred Nišlijama.

Organizatori koncerta Elemental najavljuju kao jedan od najuspešnijih bendova regiona, sa 8 albuma, 40 snimnjenih spotova i skoro 1.000 odsviranih koncerata, na kojima se zasniva njihova dugovečnost, na Nišlije će posle 10 godina ponovo moći uživo da čuju hitove kao što su Goli i bosi, Prokleta ljubav, Romantika, Malena, Priroda i društvo, kao i mnoge druge hitove.

Prethodni put bend je svirao u Nišu 2013. godine u klubu Pravnog fakulteta, a pevačica Mirela Priselac Remi rekla je da, iako su 10 godina stariji, nisu ništa manje radosni i uzbuđeni zbog povratka u Niš, te se nada istoj energiji publike, zbog koje im je koncert u Nišu “jedan od onih koji se pamte”.

Svako razdoblje benda nosi nešto svoje, specifično i lepo, pa je teško upoređivati nastup od pre 10 godina sa ovim koji će uslediti. Imamo gomilu hitova koje nismo nikada predstavili u Nišu, pa smo jako uzbuđeni da to napokon napravimo – rekla je Remi.

Karte za nastup zagrebačkog benda u pretprodaji su od 27. februara u Vitage Shop-u.
Prvih 50 karata prodaju se po ceni od 1.200 dinara, dok će nakon toga cena ulaznice koštati 1.500 dinara.

Pročitajte i...