Clubbing

Lea Dobričić

lea-dobricicBauk organizacija vam sa velikim zadovoljstvom predstavlja miljenicu niške publike Leu Dobričić za mix pultom u klubu Feedback. Ali to nije jedina dama koja ce nastupiti to veče.
„Breakthru“ mix predstaviće po prvi put javno Vladislava Stojijljković aka dj Waveritza sa svojim deep,dark & sexy setom.

Za muški deo ove večeri biće zadužen Max iz organizacije Bauk.
„Trojka“ koja vam garantuje dobar i energičan klabing vas poziva da im se pridružite na plesnom podijumu kluba Feedback.

-Lea Dobričić / Bg

-Max / Bauk

-Breakthru Mix –
Waveritza

Lea Dobričić / Bg

Harizmaticna, veoma talentovana i atraktivna, muzikom se bavi jos od 2005. godine a izazvala je boom poslednjih nekoliko godina predstavljajuci se u najprestiznijim evropskim klubovima i festivalima. Za kratko vreme delila je pult sa dosta znacajnih imena elektronske svetske muzicke scene kao sto su Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Anja Schneider, Miss Kittin, Azzari & III, Beltek, Supernova, Claude VonStroke, Carlo Lio, Layo&Bushwacka, Silicone Soul, Mathew Hoag, Axel Karakasis, Marko Nastic i mnogi drugi.
Ona vrti zarazni mix deep house-a, tech house-a, minimala i techna uvek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom i na jedinstven nacin donosi sa sobom svezinu i neverovatnu energiju.
Identicna energija se oseca i u njenoj produkciji, a talenat potvrdjuje u maju 2010, osvajanjem prvog mesta medju stotinama prijavljenih na remix contestu „Stefano Noferini – Papi“. Remix je objavljen na Deeperfect records-u.
Od tog momenta ostvaruje saradnju sa mnogim uticajnim izdavackim kucama kao sto su Bosphorus Underground Recordings, Italo biusiness, Freshin, Butane recordings, Lovable Fairy Tale, Killing Machine, No-Logic…
Uvek posebna, svojom muzikom izaziva interakciju, intenzivne emocije i vrhunski dozivljaj muzike.

Ulaz 200 rsd. Feedback, 2.2.2013 od 23h

Pročitajte i...