Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: bauk

Terry Lee Brown Jr. u Nišu

BAUK organizacija i nemačka izdavačka kuća Plastic City vas pozivaju u diskoteku Diamond u Petak 14. Novembra od 22h, na otvaranje klabing sezone na najfiniji način. Detaljnije »

Besplatna radionica 3D animacije

Nakon EKO- UPcycling radionice u prostorijama Zoo planeta prošlog vikenda, drugo u nizu dešavanja tokom BAUK meseca - IT interaktivna radionica održaće se u subotu 14. juna, od 13h do 17h, u prostorijama Kancelarije za mlade (Obrenovićeva 31). Detaljnije »

Bekstvo u prirodu 2014

U četvrtak, 5. Jula, na Svetski dan zaštite životne sredine organizacija Bauk je obeležila pet godina Festivala "Bekstvo u prirodu”. Detaljnije »

URBANIS(H)

Organizacija BAZA ALTERNATIVNE UMETNOSTI I KULTURE - BAUK poziva sve muzičare, bendove, samostalne producente i dizajnere da prijave svoje radove na KONKURS za kreaciju muzičke kompilacije URBANIS(H). Detaljnije »

IV Bekstvo u prirodu

Bekstvo u prirodu” najveći niški, Open Air” muzičko" ekološki festival završen je u nedelju oko 7 ujutro tradicionalnim velikim čišćenjem Kameničkog visa. Detaljnije »

BAUK Rewind part 2

Organizacija BAUK i Idemo Na Mars (B92) uz podršku Redbull-a vam predstavljaju BAUK Rewind part 2, sa već dobro poznatim MKDSL-om u glavnoj ulozi i Kalson-om i Max-om kao podrškom. Detaljnije »

Sintisajzer Fank

Odabir muzike im je uvek bio nepredvidiv, sačinjen od elemenata funka i rocka provučen kroz harmonije syntha i pretočen u Disco. To je recept po kome će Nassim i Kalson predstaviti ovo izdanje Sinisajzer Fanka. Detaljnije »

Lea Dobričić

Bauk organizacija vam sa velikim zadovoljstvom predstavlja miljenicu niške publike Leu Dobričić za mix pultom u klubu Feedback. Detaljnije »