NisCafe Tabloid

Karleuša nije uvredila Seku?!

jelena karleušaKako NišCafe Tabloid nezvanično saznaje, Jelena Karleuša nije već 24 sata uputila nijednu uvredu na račun Seke Aleksić što je izazvalo pravu paniku među srpskim novinarima. Jedna novinarka lokalnog tabloida koja je htela da ostane anonimna požalila se našem izveštaču:

„O čemu mi novinari sad da pišemo? Ovo je strašno, jezivo… Još samo fali da političari prestanu da lažu. Nastala je prava panika po redakcijama! Ne znamo šta da radimo. Neki već predlažu da uputimo zvanični protest. Ostale kolege se snalaze kako umeju i znaju… Neki pišu o nebitnim stvarima poput rata u Egiptu, pronalasku leka protiv raka, otkriću nove planete sličnoj Zemlji… Ali to jednostavno nije to.

Zna se šta ovaj narod hoće da zna i dužnost sedme sile je da mu učini dostupnom istinu o Jeki i Seki!

Ja se već pribojavam da će me urednik poslati da izveštavam sa nekog koncerta u Kolarcu ili da pišem o gladnoj deci Afrike. Svi smo na iglama, razumete? Čekamo da Jeka kaže nešto… Makar na račun Sekine frizure. Ako se to njeno ćutanje nastavi, ugroziće funkcionisanje mnogih medija u državi, a neke novine će prestati da izlaze…“

NišCafe Tabloid će vas blagovremeno obaveštavati o ovoj kriznoj situaciji koja je opasno ugrozila našu medijsku scenu.

Pročitajte i...