NisCafe Tabloid

Južne Vesti – Sekta ili Masoni?

jv-logo„Simboli koji čine neophodan milje masonske organizacije jesu šestar, lenjir, uglomer, visak, kao i oni kompleksniji, poput „oka svevidećeg“, koji se, po pravilu, nalazi na vrhu zarubljene piramide. Ponekad su ovi znakovi sakriveni i potrebno je biti član nekog tajnog društva da bi se simbolika razumela.

Na jedan takav primer ukazuje i logo popularnog niškog web portala „Južne vesti“ koji se poput Robin Huda, danas bori za prava slobodnih ljudi i njihovu informisanost bez dinara zarade, čisto altruitički, bez bilo kakovog uticaja sa strane.

Slučajno ili ne simbol ovog portala je na prvi pogled novinarsko pero uokvireno u krug sa određenim bodljama po sebi, ali ako logo zarotiramo za oko 40 stepeni u desno dobijamo „oko“ uokvireno romboidom, koje je vekovima unazad simbol tajnih društava.

jv-svevidece-oko

Da li je u pitanju slučajnost ili su i masoni prepoznali grandiozni novinarsko istraživački talenat Peđe Balgojevića prosudite sami.“

U iščekivanju i traženju udarne vesti Anonimni Izvor naišao je na Facebook-u gore napisanu tezu, te je ne oklevajući napravio razradu i razotkrio dosta toga.

Prva dva slova obe reči ukazuju da su navijači Juventusa – „JuVe“. Pošto znamo da su Juventusove boje crna i bela a logo Južnih Vesti crven, u startu vidimo da je obmana velikih razmera na pomolu.

jv-juve

Dalje. Slova „U“ i „V“ koje u imenu ove kuće stoje jedno ispod drugog dokazuje da su totalno rezistentni na prvi pogled od sunčevog zračenja ali ako se malo bolje razmisli vidi se da su ustvari zaštićeni od bilo kojih spoljašnjih uticaja na njihovo novinarstvo.

jv-uv

Zatim. Ako od trećeg slova „Ž“ u gornjem redu krenete da čitate na dole pa kako kompas u logo-u pokazuje, vidite i reč „žene“ što znači da ipak nisu u prvoj loži masonskog društva, nego da neka „žena“ iz senke upravlja njima.

jv-zene

Dubljom analizom dolazimo i do „uže žene“ što nedvosmisleno pokazuje da nisu „otvoreni“ ka malo gojaznijim ženama a ako se izvuče kompletan anagram, dobijamo „Živuj tesne“, što nedvosmisleno govori da takođe, pored onih „užih žena“, zdušno podržavaju slobodan život i onih tesnih.

jv-uze-zene

Na kraju, po pitanju finansiranja, ako se „Južne Vesti“ prevedu na engleski (Southern News) i nakon toga rasporede slova kako treba, dobija se „Here Snow Stun“ što u prevodu na srpski znači „Ovde sneg ošamuti“ a obzirom da prva dva slova druge reči i zadnja dva slova prve reči formiraju reč „vene“, sve je jasno na koji se sneg misli i koja politička partija najviše „preferira“ „sneg“ ove vrste.

jv-vene

Otkrili smo i to da prilikom premeštanja slova dobijamo krilaticu „Stiže Juven“ a opšte je poznato da je baš „Juven“ jedno od najpoznatijih pića za opuštanje, relaksaciju, povećanje mišićne mase itd. – Ne znamo što je ovo relevantno?!

Reč urednika:
Nakon ovog teksta, Anonimni Izvor je poslat na prevremenu psihijatrisku analizu.

Pročitajte i...