Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Evo šta pokloniti dečku ili devojci za godišnjicu

Evo šta pokloniti dečku ili devojci za godišnjicu

Koliko god dobro poznavali svog partnera ili partnerku, uvek se kad se približi neki jubilej nađemo se pred istim pitanjem – šta pokloniti?

Posebno za godišnjicu, koja je zajednički važan datum i proslava međusobne ljubavi, a ne datum koji je personalno važan dečku ili devojci. Tako poseban i specijalan, u duhu ljubavi, onda treba da bude i poklon za ovu priliku, zar ne?

Pa, šta pokloniti dečku ili devojci za godišnjicu i postići što bolji efekat iznenađenja i oduševljenja?

Istražili smo umesto vas, pa pronađite ideje za poklon u nastavku teksta!

Probudite srećne zajedničke uspomene poklonom

U svakoj vezi najlepše je upravo lepo i srećno provedeno zajedničko vreme, a godišnjica kao da je datum krunisanja najlepših trenutaka iz vaše dosadašnje veze. Pa, ima li onda boljeg poklona od buđenja srećnih zajedničkih uspomena i svih dogodovština i događaja koje ste zajedno doživeli?

Učinite to retro foto albumom, vašom fotografijom u prekrasnom ramu, ili nekom drugom modernom konstrukcijom za kačenje retro fotografija (kao što je ona sa štipaljkama recimo).

Osim fotografija, ovde možete staviti i karte sa zajedničkih događaja koje ste posetili prethodne godine, karte sa putovanja, pa i sve druge papirne uspomene koje će lepo izgledati i dopunjavati se sa fotografijama.

Rezervišite put iznenađenja

Idealan poklon za godišnjicu može da bude i planiranje vikend putovanja iznenađenja. Organizujte prevoz, rezervišite smeštaj na nekom lepom mestu i nema sumnje da ćete oduševiti drugu polovinu!

Vikend provedite na vaš način –  istraživajući i upoznavajući mesto na koje ste došli, ili jednostavno odmarajući i uživajući u miru i tišini. Nekad je zajednički provedeno kvalitetno vreme najbolji poklon koji možete priuštiti.

Naravno, vodite računa o tome da planirate vikend putovanje u datumima za koje ste sigurni da odgovaraju i vašem partneru ili partnerki, te tako ne poremetite potencijalno napravljene planove.

Razmazite dečka ili devojku zanimljivim vaučerom

Nije retko da u savremenom životnom tempu ljudi često nemaju dovoljno vremena za sebe. Ukoliko mislite da je tako i sa vašom devojkom ili dečkom, razmislite o tome da uplatite vaučer za masažu, neki fin tretman ili celodnevno uživanje u SPA centru. Idealan poklon za njega ili nju je dar u kome će istinski uživati!

Momcima će se možda više dopasti poklon u vidu karata za utakmicu, mesečne članarine u teretani ili slične aktivnosti u kojoj uživaju. Razmislite u čemu vaš dečko ili devojka zaista uživaju i šta je ono što bi im istinski prijalo. Nećete omanuti!

Vredan poklon za godišnjicu

Želite da se držite klasika i kupite standardni, vredni poklon svojoj drugoj polovini za ovaj poseban dan?

Sa ovakvim poklonom sigurno nećete omanuti, a pošto je u pitanju godišnjica, ukoliko imate mogućnosti – priuštite nešto vredniji poklon. Devojke za godišnjicu, u smislu klasičnih poklona, najčeše dobijaju stvari kao što su: parfemi, nakit, palete za šminkanje, kvalitetne torbe ili cipele i slično.

Momcima je u slučaju klasičnog poklona najbolje da poklonite: takođe parfem, sat, trenerku, patike, dobar džemper, tobicu i slično. Ovi pokloni su standardni pokloni za godišnjice, koji se već decenijama razmenjuju među parovima. Iako zbog toga važe za nekreativne, takođe je činjenica da se ne poklanjaju slučajno toliko često – sa njima nema greške, korisni su i traju.

Uz svaki od ovih poklona možete da dodate i po koju sitnicu koja će ga dodatno obogatiti i učiniti još lepšim, zanimljivijim i raznovrsnijim. Bilo da je to omiljeni slatkiš, ili lepa, romantična čestitka, nema sumnje da će poklon automatski govoriti o većem trudu koji ste uložili u njegovo osmišljavanje.

Ne zaboravite da su najlepši pokloni za svakog momka i devojku pažnja, trud, razumevanje i ljubav. Naravno, ne samo tokom jubileja. Ispunite ovaj datum srećom i ljubavlju i ni jedan poklon neće razočarati. Uživajte u godišnjici veze!

Ostavi komentar