Magazin, NišCafe

Najbolji novogodišnji pokloni za modne zaljubljenike

Decembarski dani već uveliko podsećaju da se bliže nadolazeći praznici, a vreme za odabir novogodišnjih poklona za najdraže otkucava. Ako se još uvek niste odlučili čime ih možete obradovati, krajnje je vreme da porazmislite šta ćete im tačno pokloniti.

Kada je reč o poštovaocima i pokloniteljima mode, u nastavku teksta možete naći ideje šta možete odabrati, a ne pogrešiti.

Kvalitetne i udobne pantalone – nepogrešivo dobar izbor

Onima koji prate trendove i njihovu istoriju verovatno je poznato da je dizajner visoke mode, Iv Sen Loren, među prvima isticao da i žene mogu izgledati odlično u komadima odeće koji su prvenstveno namenjeni muškarcima, posebno ako im stoje perfektno.

To je bio i sasvim dovoljan argument da moderne pantalone postanu deo svakog ženskog plakara. Jedan par kvalitetnih pantalona, koje i sakrivaju i naglašavaju ,,prave’’ delove ženskog tela, idealan su poklon za svaku damu koja želi da se oseća samopouzdano i lepo u svojoj koži.

Ovakav komad garderobe omogućava ženi da bez poteškoća odiše poslovnom, ali po potrebi i večernjom elegancijom, zato nemojte oklevati da upravo na njega padne vaš izbor. Ovom korisnom i lepom poklonu će se svaka modna zaljubljenica obradovati!

Crna suknja do kolena – komad koji će obogatiti svaki garderober

Neko je rekao da žena može biti dovoljno lepa ukoliko na sebi ima pravu crnu suknju, pravi crni džemper i muškarca koji je voli. Možda se ne možete postarati za treću stavku u ovom nizu, ali za prve dve sigurno možete.

Crna boja se smatra trijumfalnom bojom elegancije. Pored toga što se u crnoj garderobi elegantan izgled postiže bez mnogo muke, ona je odlična za kombinovanje sa košuljama, bluzama i sakoima različitog dizajna i od različitih materijala.

Nema sumnje da crna suknja pruža veliku slobodu kada je reč o usklađivanju sa drugom garderobom. To je odličan argument da upravo nju odaberete za poklon i time omogućite dami koju želite da obradujete pregršt novih odevnih kombinacija.

Bela košulja – vanvremenska odevni predmet

Ni pojam bela košulja više nije tako jednoznačan. U zavisnosti od kroja, prisustva džepova, dužine i oblika rukava, bele košulje mogu postati deo različitih outfita.

Ukoliko želite da darujete košulju pogodnu za poslovne prilike, klasična bela košulja biće pravi izbor. Oversajz i malo neobaveznije modele birajte ukoliko želite da poklonite odevni predmet za neformalne prilike, u kojima će osobi koju darivate biti udobno, a atraktivnost neće biti zanemarena.

Jednobojna majica ravnog kroja – sigurna opcija za poklon

Naročito ukoliko odaberete u nekoj od klasičnih boja – beloj, crnoj ili u boji kože, gotovo da ne postoji mogućnost da ne bude upotrebljena.

Ovakvi komadi odeće lako se uklapaju sa velikim spektrom garderobe. Na pravi način mogu da istaknu dezene zahtevnije za kombinovanje zbog svoje autentičnosti, a takođe se odlično uklapaju u jednostavan i proveren look.

Kvalitetan i udoban džins – idealan izbor za neformalne situacije

Od kako postoji, džins je jedan od najčešće nošenih odevnih predmeta, i to kod svih uzrasta i oba pola. To nije bez razloga – njihova praktičnost pobeđuje u mnogim dilemama kad treba odlučiti šta obući.

Farmerke su pogodne za neobavezne prilike, a nalaze svoje mesto u najrazličitijim stilovima odevanja i uvek su popularne. U zavisnosti od načina kako se kombinuju, mogu odavati potpuno različit utisak, tako da odabir njih za poklon pruža osobi koju želite da obradujete veliku slobodu u uklapanju sa ostatkom odeće.

Crni blejzer – sinonim za dobar ukus

Iako su se ranije blejzeri uvek povezivali sa visokom otmenošću, kasnije sa poslovnom elegancijom, danas dobijaju sve više prostora u kombinacijama za svakodnevne prilike, kao kada se, na primer, kombinuje sa džinsom i patikama.

Ukoliko želite da poklonite nešto za poslovne i elegantije prilike, potražite strukiran model. Ako ipak mislite da će ga osoba kojoj poklanjate blejzer radije nositi u neobaveznim prilikama, birajte malo šire i udobnije modele.

Predimenziorani sakoi naročito su moderni poslednjih nekoliko sezona. Kombinovani sa visokim potpeticama, džinsom i zanimljivim nakitom, mogu postati odličan izbor za večernje izlaske. Zato su oni dobar izbor za poštovaoce mode koji vole noćni provod.

Za poklone uvek birajte komade koji mogu da traju

Iako potrošačko doba sa sobom nosi hiperprodukciju odeće, iako je sve više ne tako kvalitetne garderobe namenjene kratkotrajnom nošenju, za poklon je poželjno, ukoliko je to moguće, opredeljivati se za odeću koja može da traje.

Odeća usklađena sa različim prilikama, onoga koga ste obradovali dugo će podsećati da ste pažljivo birali kvalitetan i nosiv poklon, koji će dati naročit pečat mnogim kombinacijama.

Pročitajte i...