Promocije, sajmovi, festivali

biZbuZZ 2010

biZbuZZ seminar Peta konferencija o Internet poslovanju. Prodaja na Internetu kao tema ovogodišnje konferencije. Niš, hotel „Vidikovac“ od 27. do 29. oktobra 2010. godine.

biZbuZZ je konferencija o elektronskom poslovanju, korporativnom prisustvu na Internetu, Internet marketingu – svim prednostima koje korišćenje Interneta donosi poslovnoj praksi.

Projekat je zamišljen i realizovan kao događaj koji okuplja afirmisane i Internet zajednici više nego poznate stručnjake iz oblasti vezanih za razvoj Internet poslovanja.

biZbuZZ konferencija se od samog nastanka nametnula kao jedan od najznačajnijih događaja u domenu poslovanja i informacionih tehnologija. Ove godine biZbuZZ će se održati u Nišu u periodu 27 – 29. oktobra u hotelu „Vidikovac“.

Za poslednje četiri godine prerasta okvire Internet zajednice i privlači pažnju medija, profesionalnih marketinških i PR krugova i šire populacije.

Na ovaj način nastojimo da kreiramo preko potrebnu vezu između privrede, malih i srednjih preduzeća i „brzog voza“ kojim se savremeno poslovanje kreće. Nužnost valjanog predstavljanja i osvajanja novih tržišta je neizbežnost sa kojom moramo razmišljati.

Hiperkonkurencija i preopterećenost tržišta su već postali svakodnevica svakog privrednika, te stoga moramo proširiti vidike i nastojati da tržišta i medije koji nam se otvaraju iskoristimo na najbolji mogući način.

biZbuZZ je konferencija koja će Vam približiti servise, alate i poslovnu filozofiju koju morate pratiti i koristiti za najadekvatnije predstavljanje na Internetu.

Zvanični sajt konferencije: www.bizbuzz.rs

Pročitajte i...