Clubbing

DJ Filip

dj-filipU četvrtak, 3. novembra u našem klubu nastupiće DJ Flip, lokalnoj underground sceni od ranije poznat po karakterističnom electronic-rock stilu.

Odlični utisci sa prethodnih nastupa Filipa Miloševića, a.k.a. DJ Flipa, obećavaju dobar provod i veče naelektrisano pozitivnim vibracijama.

DJ Flip (Filip Milošević) je prepoznat kao akter regionalne scene koji istražuje nove tendencije elektronske muzike i hibride rok kulture kroz svoje DJ setove u klubovima i na festivalima, emisiju Idemo na Mars na radiju B92 i nekoliko autorskih izdanja za domaće izdavače i sopstvenu etiketu Indietronic. Od nedavno vodi Red Bull Music Academy Radio Srbija, a trenutno sprema i materijal za višečlani elektro-rok sastav koji bi trebalo da mu bude najozbiljniji projekat do sada.

Klub Feedback je obezbedio besplatan ulaz za sve učesnike biZbuZZ konferencije koja se održava u periodu od 2 – 4. novembra u Nišu.

biZbuZZ je jedna od najvećih IT konferencija u Srbiji sa fokusom na Internet poslovanje. Od samog početka ideja je razvoj comunity-based događaja, kojim se omogućava odlična razmena resursa i profilisano, direktno ostvarivanje interesa partnera konferencije.

biZbuZZ organizuje susrete, diskusije i interaktivno povezivanje kojima se učesnicima susreta omogućava unapređenje znanja o novim tehonologijama u poslovanju, stvaranje uslova za inovacije i ostvarivanje dobrih poslovnih veza.

Regularna cena ulaza je 100 dinara.

Pročitajte i...