Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: konferencija

Konferencija o ljudskim resursima

Komora mladih lidera, aktivnih građana i preduzetnika ( JCI Niš ) organizuje, 23. i 24. maja 2013. godine, u hotelu Aleksandar, dvodnevnu obuku o ljudskim resursima ( HR konferencija ) , namenjenu malim i srednjim preduzećima/ organizacijama. Detaljnije »

Smart Technologies

Konferencija "Smart Technologies’ Power for your future" će se održati 07. i 08. decembra 2012. na Elektronskom fakultetu u Nišu sa početkom u 14č i posvećena je pametnim tehnologijama. Detaljnije »

TEDxNiš konferencija

U Nišu će se 4. juna 2011. godine održati TEDxNiš. TEDx predstavlja skup predavanja u lokalnoj organizaciji, koja okupljaju ljude i omogućavaju im da dožive TED. TEDx konferencije kombinuju predavanja uživo sa projekcijama TED ( technology, entertainment, design)-ovih govora. Detaljnije »

biZbuZZ 2010

Peta konferencija o Internet poslovanju. Prodaja na Internetu kao tema ovogodišnje konferencije. Niš, hotel “Vidikovac” od 27. do 29. oktobra 2010. godine. biZbuZZ je konferencija o elektronskom poslovanju, korporativnom prisustvu na Internetu, Internet marketingu – svim prednostima koje korišćenje Interneta donosi poslovnoj praksi. Projekat je zamišljen i realizovan kao događaj koji okuplja afirmisane i Internet zajednici više nego poznate stručnjake ... Detaljnije »