NisCafe Tabloid

Anonimni izvor Belami portala prebegao u NišCafe tabloid

anonimni-izvorAnonimni Izvor koji do skora dobavljao vitalne informacije portalu Belami.rs prebegao je u NišCafe tabloid i od sada će kao Anonimni Izvor obaveštavati našu redakciju o raznim događajima koji su od krucijalnog značaja za građane Niša.

Te informacije ćemo dobijati iz anonimnog izvora. Anonimni Izvor je izuzetan profesionalac i veoma obrazovan momak a naročito je vešt u kamufliranju.

Kako NišCafe tabloid sazanje iz izvora bliskih Anonimnom izvoru, on je podatke o rasipanju članstva u niškom DS-u nabavio tako što je u centralu ove stranke uspeo da uđe prerušen u pepeljaru.

Razlog zašto je Anonimni izvor napustio Belami portal je čisto profesionalne prirode. „Dosadilo mi da se maskiran u filadendron vučem po javnim ustanovama ne bi li došao do neke informacije.

Onomad su me u pozorištu zamenili za rekvizitu pa sam proveo dva sata na sceni prilikom probe Sumnjivog lica“.

Anonimni Izvor je pre Belami portala radio i za „Južne vesti“ i njima dostavljao razne informacije čiji izvor je anoniman ali je i tu kako kaže izgubio entuzijazam: „Onaj njihov urednik Blagojević…“, jada se Anonimni Izvor. „Hteo bi čovek da svakog dana neka baba ubije dedu sekirom, ili da ima pitijada il da neki političar lupeta gluposti na fesjbuku i tviteru. Ja sam se stvarno trudio… Ali na kraju nam je ponestalo i baba i deda i sekira… Jedino su političari bili revnosni u skribomaniji na društvenim mrežama.“

Kontaktirali smo i našeg čuvenog naučnika Dragana Stankovića, urednika Belami portala, koji za naš Tabloid dao sledeću izjavu:
„Duboko sam razočaran potezom Anonimnog izvora… Mislio sam da je čovek i profesionalac. Čak sam hteo da mu povećam platu sa 320 na 323 dinara. Ali on je ipak odlučio da pređe u konkurentsku firmu i tamo nastavi karijeru. Neka mu je sa srećom. Mi smo već našli novi anonimni izvor koji će nam prosleđivati proverene informacije o svemu i koječemu.“

Anonimni Izvor NišCafe Tabloida je već na svom prvom zadatku i očekujemo sveže i senzacionalne informacije iz izvora bliskim Anonimnom Izvoru.

Foto: Jedina slika Aninimnog Izvora

Pročitajte i...