Niške vesti

Volim Radio

volim-radio

Interaktivni internet radio

Na adresi volimradio.rs 11. juna zvanično je počeo sa radom prvi interaktivni internet rado, jedini te vrste u Srbiji. To podrazumeva potpunu interaktivnost, što trenutno nije slučaj ni sa jednim Internet radiom kod nas.

Ovaj radio je u potpunosti integrisan sa najvećom socijalnom mrežom Facebook. To znači da se svakom korisniku koji se registruje, automatski, pomoću naročito izrađenog softvera, upisuju podaci o muzičkom ukusu (koji su postavljeni na FB) u bazu podataka naseg radija.
Na osnovu toga, softver sam određuje muzički program koji se emituje u skladu sa ukusom trenutnih slusalaca. Što je jos važnije, slusaoci imaju mogućnost izbora šta će se sledeće emitovati. Slušaoci mogu direktno da ostavljaju poruke koje se u isto vreme postavljaju i na njihovom Facebook profilu. Time je u potpunosti ostvarena interaktivnost slušalaca i Internet radija.

Volimradio.rs emituje zabavnu muziku, stranu i domaću, vedru i veselu, novu i staru, dobro poznatu i lako prepoznatljivu (The Beatles, Rolling Stones, Bob Marley, Iggy Pop, Metallica, AC/DC, Guns ‘N Roses, Lenny Kravitz, Red Hot Chilly Papers, The Cranberries I Nirvana… a od domacih Azra, Riblja Čorba, EKV).

Dodjite i vi na volimradio.rs

Pročitajte i...