Internet i nove tehnologije

VITOMIR OGNJANOVIĆ

Rođen je 3. januara 1982 u Jagodini. Oženjen Draganom. Pohađao gimnaziju “Svetozar Marković“ u Jagodini.

2009. godine “pokreće“ Južne Vesti – dnevne intenret novine koje ubrzo zauzimaju vodeće mesto u informisanju sa juga Srbije.

Kao organizator biZbuZZa u mnogome je uticao da se domaća internet scena pomeri sa mrtve tačke. Dešavanje koje se svake godine sa nestprljenjem čeka zbog neobične gostoprimljivosti i otvorenosti ljudi koji dolaze, svoj šmek ponajviše duguje Ognjanoviću, a on je tu da nas svake godine dodatno iznenadi. (Eniac)

Zajedno sa Aleksandrom Ilićem vodi kompaniju Simplicity doo, koja dugi niz godina isporučuje web strane najvišeg kvaliteta klijentima kako u zemlji tako u inostranstvu.

Domaćin čovek. Voli da ugosti, razveseli, ume da popije, pojede, a bogami i kao slavuj ili kakva druga rajska ptica, zapeva. Poseduje više komada kornjača kojima je posvetio prethodnih nekoliko meseci svog zivota, kao i prethodnih nekoliko ličnih dohodaka. Rođen je u Kragujevcu a živeo u Jagodini pa zato ne poseduje žirafu. Visok. Naočit. Jarkom garderobom ublažava svoju blistavu ličnost. (Ivan Minić)

Pročitajte i...