Niške vesti

Sat za našu planetu

Kompanija Carlsberg Srbija se i ove godine pridružuje akciji „Sat za našu planetu“. Uz gašenje osvetljenja u krugu pivare u Čelarevu na sat vremena u subotu, 26. marta, kompanija će u cilju dodatnog promovisanja akcije u poznatim kafićima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu organizovati druženja uz ugašena svetla i zabavu.

earth-hour

Svi posetioci kafića će ovom prilikom uživati u Tamnom LAV-u po promotivnim cenama. Na ovaj način Carlsberg Srbija želi da motiviše veći broj ljudi da uzmu učešće u velikoj globalnoj ekološkoj akciji.

Druženja uz Tamni LAV će biti organizovana u Beogradu u kafićima „Krug dvojke“, Makedonska 31 i „Maska“, Rankeova 7. Kafići „SKY Caffe“, Nikole Pašića 36/4 i Pleasure Club“ u Kopitarevoj 7 u Nišu će ugostiti zabavu bez svetala, dok će se ljubitelji piva u Novom Sadu družiti u kafićima „London“, Laze Telečkog 15 i „The Pub“, Lasla Gala 2.

I zaposleni u kompaniji će gašenjem svetala i uštedom električne energije u svojim domovima doprineti borbi protiv klimatskih promena. Carlsberg Group tradicionalno učestvuje u akciji „Sat za našu planetu“ od 2007. godine, kada je i pokrenuta.

Uoči prvog obeležavanja u Sidneju ukupno 2,2 miliona domova i kompanija isključilo je svetla na sat vremena i tako pokazalo svoj stav u očuvanju naše planete.

Pročitajte i...