Promocije, sajmovi, festivali

Sajam cveća i zdrave hrane

sajam-zdrave-hraneTreći Sajam cveća i baštenske opreme i drugi Sajam zdrave hrane i lekovitog bilja održaće se od 21. do 25. aprila u dvorište Osnovne škole „Sveti Sava“ i biće prisutno više od 40 izlagača. Radno vreme sajma je od 10 do 20:30h a ulaz je slobodan.

Sajam će u četvrtak, 21. aprila, u 12 sati svečano otvoriti poznati niški kuvar i zagovornik zdrave ishrane Neša Stamenović. On će, istovremeno, svakog dana tokom trajanja sajma spremati po jedan svoj specijalitet koji će posetioci moći da degustiraju i istovremeno saznaju nešto više o načinu pripreme.

Na Sajmu cveća i baštenske opreme naši sugrađani mogu da očekuju da će u ponudi biti razne vrste cveća, sadnica, ukrasnog šiblja, egzotičnih biljaka, keramičkih i baštenskih elemenata, fontana i mobilijara, žardinjera, alata za baštovanstvo…

Na Sajmu zdrave hrane i lekovitog bilja biće pčelinjih proizvoda, meda i preparata od meda, preparata za kozmetiku i ličnu higijenu, čajeva…
Posetioci će, pored toga, moći da dođu do nekih informacija iz prve ruke, dobiju savete i razmene iskustva sa stručnjacima prisutnim na sajmu. Istovremeno će moći i da probaju različite preparate na licu mesta.

Organizator sajma je GID Medivest a sponzori Agromarket Kragujevac i Orion telekom.
Pokrovitelji sajma su Uprava za poljoprivredu grada Niša i gradska opština Pantelej.

Pročitajte i...