Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: red bull

BAUK Rewind part 2

Organizacija BAUK i Idemo Na Mars (B92) uz podršku Redbull-a vam predstavljaju BAUK Rewind part 2, sa već dobro poznatim MKDSL-om u glavnoj ulozi i Kalson-om i Max-om kao podrškom. Detaljnije »

Žvrlj Art 2012

Po drugi put na Univerzitetima u Srbiji organizuje se takmičenje u žvrljanju. Da, da, dobro ste pročitali, ne u solo pevanju, ne u skokovima u vodu, ne u naučno-istraživačkim radovima, nego u žvrljanju! Detaljnije »

Red Bull Pol Pozicija

Na regionalnom finalu u Kragujevcu ćeš imati jedinstvenu priliku da voziš formulu na velikom ekranu Cineplexx bioskopa, a ukoliko budeš najbrži Red Bull te vodi na Hungaroring Detaljnije »

Red Bull Paper Wings

Papirima je dosadilo da budu žvrljani, cepkani i uništavani. Ove zime su se ujedinili u nameri da postanu avioni. Napravili su takmičenje pod nazivom Red Bull Paper Wings 2012! Detaljnije »

Red Bull ŽvrljArt projekat

Red Bull ŽvrljArt je studentski projekat namenjen svim studentima koji su do sada u trenucima dosade na predavanjima, vežbama, u čitaonicama ili bibliotekama bar na trenutak žvrljali po svojim knjigama, sveskama, papirima... Detaljnije »