Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: politika i društvo

IGOR NOVAKOVIĆ

Igor Novaković

Rođen je 1970. godine u Nišu, gde je završio osnovnu, srednju školu i diplomirao na Elektronskom fakultetu. Detaljnije »

SRĐAN PEŠIĆ – PEŠA

Medicinski fakultet završio je u Nišu, a doktorat iz oblasti farmakologije u Beogradu, na Medicinskom fakultetu. Redovni profesor Medicinskog fakulteta u Nišu postao je početkom 2012. godine. Detaljnije »

BOBAN DŽUNIĆ

Rođen 23.februara 1968. godine. Pravni fakultet je završio u Nišu. Ima položen pravosudni ispit i specijalizaciju iz oblasti krivičnog prava (odbrana okrivljenih za ivršenje krivičnih dela). Detaljnije »

LJUBIVOJE SLAVKOVIĆ

Rođen je 25. juna 1952. godine u selu Štavalj kod Sjenice. Politički je aktivan od 1974. godine. Bio je jedan je od lidera Saveza za promene i DOS-a u Nišu krajem 90-ih. Bio je potpredsednik Socijaldemokratije Vuka Obradovića. Potpredsednik je Okružnog odbora SNS u Nišu. Detaljnije »

ZORAN RADOVANOVIĆ

Rođen je 8. juna 1970. godine. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Nišu 1995, magistrirao 2002. godine, specijalizaciju završio na radiologiji 2003, a doktorirao 2005. Detaljnije »

ALEKSANDAR VIŠNJIĆ

Rođen je 20. marta 1976. godine u Prokuplju. Predsednik je Reformističke stranke. Njegov otac je bivši dekan Medicinskog fakulteta u Nišu Milan Višnjić. Detaljnije »

MILAN VIŠNJIĆ

Rođen je 6. aprila 1950. godine u Kupinovu, Kuršumlija. Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Nišu 1973. godine. Specijalizaciju iz plastične i rekonstruktivne hirurgije završio je 1982. na VMA u Beogradu, a specijalizaciju iz opšte hirurgije u Nišu. Detaljnije »

MILAN PEŠIĆ

Rođen je aprila 1978. u Nišu, gde je završio Osnovnu školu Učitelj Tasa i srednju Trgovinsku školu. Detaljnije »

JOVAN STOJKOVIĆ

Rođen je 7. januara 1959. godine u selu Drajkovac kod Štrpca, na Kosovu. Osnovno i srednju školu završio je u Uroševcu, a diplomirao na Poljoprivrednom fakultetu u Prištini 1982. godine. Detaljnije »