Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: plastic sunday

Drugi humanitarni koncert

Drugi humanitarni koncert u Nišu za pomoć ugroženima u poplavi upriličiće 12 lokalnih bendova 7. juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina). Detaljnije »

Zatvaranje sezone u Feedback-u

Već nekoliko godina unazad Feedback neguje tradiciju da za zatvaranje sezone podeli u dva dana, od kojih je jedan izdvojen za žive svirke, a drugi za nastupe DJ-eva. Detaljnije »

BalkanRock Record počeo sa radom

Izdavačka kuća "Balkanrock records" objavila je za besplatan download kompilaciju bendova iz Jugo-istočne Srbije, tj. iz Niša, Kragujevca, Pirota, Knjaževca, Vlasotinca, Leskovca i Bora pod imenom "Sound of Struggle". Detaljnije »

Kompilacija Sound of Struggle

Izdavačka kuća "Balkanrock records" najavljuje kompilaciju bendova iz Jugo-istočne Srbije, tj. iz Niša, Kragujevca, Pirota, Knjaževca, Vlasotinca, Leskovca i Bora pod imenom "Sound of Struggle". Detaljnije »

Plastic Sunday i Škank

Škank je beogradski filter-rock sastav pokrenut u januaru 2012. godine, udruživanjem trojice čačanskih frontmena bendova Stondilerosi, NTD i Za DŽ. Detaljnije »

Plastic Sunday i Fjodor

Zajednički koncert niškog sastava Plastic sunday i grupe Fjodor iz Zagreba biće održan u petak, 21. septembra od 21h u dvorištu Univerziteta u Nišu. Detaljnije »

Plastic Sunday

Plastic Sunday po prvi put nastupa samostalno u Nisu i promovise svoje prvo izdanje "Razum traži razloge” Detaljnije »