Clubbing

Zatvaranje sezone u Feedback-u

feedbackOvog vikenda zatvaramo Feedback koji, kao i obično, neće raditi tokom leta. Početak nove sezone možete očekivati sredinom septembra.
Već nekoliko godina unazad Feedback neguje tradiciju da za zatvaranje sezone podeli u dva dana, od kojih je jedan izdvojen za žive svirke, a drugi za nastupe DJ-eva.

PETAK 31.MAJ

Za prvi dan odlučili smo se za ekipu koja predstavlja budućnost naše scene. Radi se o mladim i perspektivnim bendovima Fibonačijev niz, Underdogs, Plastic Sunday i Krembou.

FIBONAČIJEV NIZ
Mladi niški bend Fibonačijev niz, koga čine Stefan – bubanj, Dimitrije Vrbić – gitara i Dimitrije Simović – bas, svojom ne jasno žanrovski definisanom muzikom bili su prava podloga za koncert Jarbola u Feedback-u

UNDERDOGS
U bendu nastupaju Darko Ignjatović, pevač i gitarista, Petar Milosavljević, basista, Nikola Stojanović, bubnjar i Stefan Vasiljević, klavijaturista.
Sviraju „old school i blues“ sa malo modernijim aranžmanima. Ocekujte spektar bluz numera počevši od Hovlin Volfa i BB Kinga preko Erika Kleptona, Džimija Hendriksa i Stivija Reja. Na programu su i bluzeri novijih generacija Geri Klark Junior, Džoni Leng i Keni Šepard.

PLASTIC SUNDAY
Bend čine Aleksandra Stankovic – bas gitara, Bratislav Mitrovic – gitara i Milan Mitrovic – bubnjevi , vokal.
Plastic Sunday je bend iz Niša čiji je muzički izraz pod uticajem garažnog i alternativnog rocka uz primese noisea.
Redakcija web magazina Popboks je proglasila Plastic Sunday najboljim novim bendom za 2010, dok je njihov singl Radostan dan te godine bio u vrhu relevantnih top lista u Srbiji.
Album Razum traži razloge je prvo izdanje grupe Plastic Sunday koji možete skinuti s linka http://www.popboks.com/silos.php#plasticsunday
Ove godine nastupali su kao predgrupa grupi Depeche Mode na Ušću.

KREMBOU
Članovi ovog benda čine spoj mladosti i iskustva. Tu su Dusan Milenkovic – gitara, Milos Dabetic- bas, Milica Rasic – klavijature i Vlajko Jovanovic – bubnjevi
U prvobitnoj postavi sa bubnjarom Darkom Milenkovicem, zamisljen je kao jam session projekat sa nekoliko autorskih kompozicija. Posle nekog vremena na mesto bubnjara dolazi Vlajko Jovanovic (Proces, Danilov doživljaj Beča, Nahty), i tada se bend vise okrece autorskom radu. Osim svirki u kafeu Truba, u ovom sastavu Krembou nastupa i na manifestaciji ‘U susret Nisvilu’ u dvoristu Banovine kao predgrupa americkom Elmhurst big bendu, a zatim predstavlja Nisville festival na Youth Fair-u u Novom Sadu.

SUBOTA 1. JUN

FUNK SOUL BROTHERS
Za miks pultom vas čekaju provereni majstori dobrih brejkova i masnih bas linija, DJ Funky Junkie & DJ Ceka The Boss aka The Funk Soul Brothers.

Ovaj dvojac ne treba nešto posebno predstavljati. Dugogodišnji rezidenti kluba Feedback odgovorni za popularisanje kvalitetne muzike ponovo će svojim električnim izborom muzike zadovoljiti ukus svih onih koji traže neki drugi ritam

Pravo zadovoljstvo za vas koji volite strani i domaći funk, jazz funk, disco funk, soul, latin & brazil, kao i sve forme muzike proistekle iz tzv. „crnog zvuka“
Oni koji su bili na žurkama uglavnom ponovo dolaze, a oni koji ne dođu u petak i subotu moraće da čekaju septembar

I u petak i u subotu
ULAZ BESPLATAN

Pročitajte i...