Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Jedan od najdugovečnijih jugoslovenskih rokenrol muzičara, Dado Topić, zajedno sa svojim bendom Time After Time održaće solistički koncert u subotu, 15. marta u niškom klubu "Juridicum” na Pravnom fakultetu.

Dado Topić u Nišu

dado-topicJedan od najdugovečnijih jugoslovenskih rokenrol muzičara, Dado Topić, zajedno sa svojim bendom Time After Time održaće solistički koncert u subotu, 15. marta u niškom klubu “Juridicum” na Pravnom fakultetu.

Ako izuzmemo nastup na festivalu Nišville 2012. godine, poslednji solo koncert Dado Topića održan je 2010. godine u Domu vojske. Za razliku od tog koncerta, sada nas očekuje posebna klupska svirka u nešto intimnijoj atmosferi, pred odabranom publikom.

Dado Topić će podsetiti svoje niške fanove na vanvremenske hitove iz njegove karijere duge skoro pola veka, kao što su “Makedonija”, “Rock’n’roll u Beogradu”, “Da li znaš da te volim”, “Floyd”, “Apsolutno sve”…

Broj karata je strogo ograničen, a njihova cena iznosi 700 dinara. Prodajna mesta su: Music house (Generala Milojka Lešjanina 12, pored Simfonijskog orkestra) i klub “Juridicum” (Pravni fakultet).

Ostavi komentar