Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: biblioteka

Promocija knjiga Maje Volk

U prostorijama Narodne biblioteke ’Stevan Sremac’ u ponedeljak 28 aprila u 18 časova Maja Volk će održati promociju svojih knjiga. Detaljnije »

Veče argentinske književnosti, tanga, vina i ljubavi

Studenstki kulturni centar i Narodna biblioteka Stevan Sremac iz Niša u saradnji sa Latinoameričkim centrom i podršku Ambasade Argentine, u petak, 14. februara, sa početkom u 19 časova, u čitaonici Narodne biblioteke, organizuju veče argentinske književnosti, veče tanga, vina i ljubavi. Detaljnije »

Literarni Online Inkubator u Nišu

Ovog avgusta projekat Literarni Online Inkubator stiže i u Niš! U subotu, 31. avgusta, s početkom u 18 sati, u Narodnoj biblioteci "Stevan Sremac" u Nišu biće održana radionica koja će obraditi čak tri teme koje su značajne za mlade, talentovane autore. Detaljnije »

X Noć muzeja u Nišu

U subotu, 18. maja od 18 do 2 časa iza ponoći građani će moći da posete prepoznatljiva obeležja Niša kao što je Ćele-kula i nedavno preuređeni logor 12. februar, ali i da na više od 15 lokacija pogledaju potpuno nove postavke. Detaljnije »

Nišlije u biblioteci

Povodom 23. aprila Svetskog dana knjige građani će moći da razmenjuju naslove, ali i da u biblioteci "Strevan Sremac” kao bibliotekare sretnu političare, novinare, sportiste i muzičare. Detaljnije »

Dan kada je umrla Lejdi Gaga

Narodna biblioteka "Stevan Sremac” Niš i "Peti talas” sa ponosom Vam predstavljaju: Antologija njujorške poezije 21. veka "Dan kada je umrla Lejdi Gaga” priređivača Ane Božičević (New York) i Željka Mitića (Niš) u izdanju "Petog talasa” iz Niša Detaljnije »

Biblionet 2012 u Nišu

Šesti godišnji stručno-naučni skup Zajednice matičnih biblioteka Srbije Biblionet 2012, biće održan u Nišu od 6. do 8. juna u Narodnoj biblioteci Stevan Sremac. Detaljnije »