Kulturna dešavanja

Besplatna radionica 3D animacije

3dNakon EKO- UPcycling radionice u prostorijama Zoo planeta prošlog vikenda, drugo u nizu dešavanja tokom BAUK meseca – IT interaktivna radionica održaće se u subotu 14. juna, od 13h do 17h, u prostorijama Kancelarije za mlade (Obrenovićeva 31).

Kroz praktične primere učesnici radionice moći će da vide kako izgleda i kako se pravi 3D animacija skeniranje i obrada modela . Takođe, polaznici radionice moći će više da čuju i o primeni 3D animacije u izradi reklama, video igrica, televizijskoj i web produkciji.
O 3D animaciji i multimediji govoriće predavači sa Elektronskog fakulteta u Nišu, sa grupe za Multimedijalne tehnologije, dr Goran Jovanović, vanredni profesor i dipl. inž. Nikola Stojanović, nastavnik veština na kome se i nalazi grupa.

S obzirom na veliku potražnju za stručnjacima iz ove oblasti i ekspanziju novih dostignuća u IT svetu na radionici će biti predstavljene i mogućnosti apliciranja za poslove online. Od koristi će svakako biti i saveti i primeri iz prakse o tome gde i kako aplicirati za poslove u IT sektoru?

PRIJAVA
Zbog ograničenog broja učesnika zainteresovani se za učešće na interaktivnim IT prezentacijama mogu prijaviti putem mejla office@bauk.rs Potrebno je poslati ime i pezime, godinu rodjenja, zanimanje (učenik, student, zaposleni) i kontakt telefon.

IT dan je deo BAUK meseca i proslave 5 godina festival Bekstvo u prirodu i zvanični deo programa Dana Univerziteta. Ovu edukacija organizuje BAUK u saradnji sa Univerzitetom u Nišu, Elektronskim fakultetom/otsek za multimediju i Kancelarijom za mlade Grada Niša.

Pročitajte i...