Niške vesti

Niš u srcu

IDEAKompanija IDEA je u okviru svoje dugoročne akcije „Niš u srcu“ odlučila da obraduje Niške prvake, kao i njihove roditelje. Kao iznenađenje za prvi dan škole, 3. septembra svakom prvaku biće poklonjeno po pet svezaka, koje su specijalno dizajnirane za ovu priliku.

Kako je u Niške osnovne škole ove godine upisano oko 2.500 prvaka, predstavnici kompanije IDEA će u jednoj školi prisustvovati svečanom prijemu. U osnovnoj školi „Svet Sava“, ul. Garsija Lorke 66, posle priredbe koja počinje u 10:00h planirano jesvečano uručenje svezaka. Ovoj maloj IDEA svečanosti prisustvovaće učitelji, prvaci, kao I njihovi roditelji.

U ime kompanije IDEA na svečanosti će govoriti Tamara Mitrović.

IDEA na ovaj način nastavlja da sprovodi programe podrške lokalnoj zajednici. Akcija orijentisana na najmlađe sugrađane još jednom dokazuje da je IDEA kompanija koja neguje tradicionalne vrednosti.

idea

U IDEA prodavnicama još uvek traje akcija“U Idei kupujem niško“ koja kupcima prenosi poruku da svako od nas može da doprinese jačanju lokalne privrede, a time i očuvanju vlastitih radnih mesta. Takođe, u toku je i akcija „Danas Vam je rođendan“ koja svakog dana obraduje veliki broj „slavljenika“ popustom od 10%. Rođendanski popust se ostvaruje uz priloženu legitimaciju koja potvrđuje identitet i datum rođenja i važi u svim prodavnicama.

Pročitajte i...