Film, Niške vesti

Najnovija Marvelova avantura u Cineplexx Niš bioskopu

Niš, 10. 11. 2021 – Comic night događaj uz najnovije ostvarenje Marvel univerzuma zakazan je za četvrtak, 11. novembar od 19 časova u Cineplexx Niš bioskopu uz poklon poster filma za sve posetioce. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već  7000 godina, njih okupljaju Božanski da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti. Radnja filma zasniva se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.

Rediteljka filma Kloi Džao poznata je po svojim artističnim filmovima – ,,Zemlja nomada“, te je spoj sa univerzumom super heroja za celu glumačku postavu pravo osveženje. Salma Hajek ističe: „To nije uobičajeno mesto, nije snimano kao inače – nije tipična ekipa“. Ostvarenje ,,Večni“ je smešteno pet godina nakon događaja iz filma ,,Osvetnici: Kraj igre“. Polako pristižu prve kritike Marvelovog filma, koje kažu da je film Kloi Džao – kolosalan, kosmički i osvežavajuće iskren, kao i da je romantični podsetnik na moć zajedništva.

Fantastična glumačka ekipa očekuje vas u najnovijem Marvelovom filmu, predvođena Anđelinom Džoli i  Salmom Hajek, pored kojih glavne uloge tumače Ričard MadenBeri Kiohen i drugi.

Šta će se dešavati sa Zemljom nakon Osvetnika i sa početkom ere Večnih, saznaj na Comic night događaju uz poklone partnera Cineplexx bioskopa Be Hero i Imperija koji su pripremili iznenađenja za najsrećnije.

Trejler filma ,,Večni“ – https://youtu.be/Kw-7VKOVanM

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Pročitajte i...