Clubbing

Lea Dobričić

leaMuzika je uvek bila njena strast. Vec sa 10 godina peva u horu, a sa 14 otkriva gramofone i elektronsku muziku. Osnovno muzicko obrazovanje stice na bogatoj i raznolikoj beogradskoj sceni, a onda odlazi u Firencu gde usavrsava tehniku.

Harizmaticna,veoma talentovana i atraktivna,izazvala je boom predstavljajuci se u svetski poznatim evropskim klubovima kao sto su Tenax,KamaKama,Frau Marlene, Vrlo brzo osvaja prestiznu poziciju na elektronskoj muzickoj sceni koja je uglavnom rezervisana za muskarce. Ona vrti zarazni mix deep house-a,tech house-a,minimala i techna uvek sa preciznom tehnikom i ekstremnom elegancijom i na jedinstven nacin donosi sa sobom svezinu i neverovatnu energiju. Identicna energija se oseca i u njenoj produkciji,a talenat potvrdjuje u maju 2010,osvajanjem prvog mesta medju stotinama prijavljenih na remix contestu „Stefano Noferini – Papi“.Remix je objavljen na Deeperfect records-u.

Od tog momenta ostvaruje saradnju sa mnogim uticajnim izdavackim kucama kao sto su Bosphorus Underground Recordings,Italo biusiness,Freshin,Butane recordings,Killing Machine,No-Logic…Pocetkom 2011. godine potpisuje ugovor sa Bosphorus Underground Recordings iz Istambula,koji postaju njena maticna izdavacka kuca.

Uvek posebna,svojom muzikom izaziva interakciju,intenzivne emocije i vrhunski dozivljaj muzike.

Lokalna podrska Max/.B.A.U.K./
Ulaz 200din.
Feedback, 10.02. od 22h

Pročitajte i...