Niške vesti

Jedan nišlija više

idea_logoKompanija Idea je pokrenula akciju „Jedan nišlija više“ u okviru koje će tokom celog meseca avgusta svakoj porodilji poklanjati K plus bebi paket.

Ovaj paket sačinjen je od Be-Be pelena i kozmetike za negu novorođenčadi. Za one mame koje rode dvojke ili trojke IDEA je pripremila specijalan poklon – kolica za blizance, odnosno trojke.

1.avgusta u 14h Regionalni direktor IDEE Slobodan Titin će u porodilištu Kliničkog centra Niš lično dodeliti donaciju svim bebama koje se budu rodile tog dana, kao i kolica za blizance koji su se rodili 30.jula. Svečanom uručenju prisustvovaće predstavnici Kliničkog centra Niš, kao i porodilje.

Predstavnici IDEE će jednom nedeljno posećivati porodilište i dostavljati najavljene donacije, dok će na kraju akcije svim roditeljima koji su dobili blizance, odnosno trojke IDEA pokloniti odgovarajuća bebi kolica.

IDEA na ovaj način nastavlja da sprovodi programe podrške lokalnoj zajednici. Akcija orijentisana na najmlađe sugrađane još jednom dokazuje da je IDEA kompanija koja neguje tradicionalne vrednosti i želi da pomogne porast nataliteta.

U IDEA prodavnicama još uvek traje akcija „U Idei kupujem niško“ koja kupcima prenosi poruku da svako od nas može da doprinese jačanju lokalne privrede, a time i očuvanju vlastitih radnih mesta. Takođe, u toku je i akcija „Danas Vam je rođendan“ koja svakog dana obraduje veliki broj „slavljenika“ popustom od 10%. Rođendanski popust se otvaruje uz priloženu legitimaciju koja potvrđuje identitet i datum rođenja i važi u svim prodavnicama.

Pročitajte i...