Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Hičkok žurka

Hičkok žurka

hickokPovodom bioskopskog starta filma “Hičkok”, bioskop “Vilin Grad” u saradnji sa organizacijom “Play edition” organizuje istoimenu žurku, inspirisanu njegovom velikom ljubavlju prema plavušama, koja će se održati u subotu, 23. februara, u klubu “Vavilon”.

Sve plavuše dobiće besplatan “Hičkok shooter”, a svako ko naruči tri koktela “Hičkok” dobiće na poklon ulaznicu za ovaj film u bioskopu “Vilin Grad”. Za muziku će biti zadužen niški sastav “El Jazzyra”, koji kombinuje DJ set sa uživo nastupima različitih instrumentalista i ima širok opseg različitih muzičkih žanrova – jazz, funk, nu disco i deep house.

Film “Hičkok” će biti na redovonom repertoaru bioskopa “Vilin Grad” od 28. februara. Priča o ljubavi između najpoznatijeg svetskog reditelja Alfreda Hičkoka, koga igra Entoni Hpokins i njegove žene Alme Revil, čiji lik tumači Helen Miren, dešava se u toku snimanja jednog od najuticajnijih fimova svih vremena “Psiho”.

Čuveni reditelj, izuzetna filmska ikona koja stoji iza nekih od najšokantnijih filmova, kojima dominiraju zlo i intriga, ima i skrivenu stranu – kreativno eksplozivnu romansu sa jakom ženom i filmskim saradnikom, Almom Revil. Ovo je priča o njihovoj zanosnoj i kompleksnoj ljubavnoj priči, prikazana kroz jednu od njihovih najizazovnijih filmskih avantura – snimanje jezivog trilera “Psiho”, koji će postati rediteljev najkontroverzniji film. Nakon snimanja ovog filma, ništa u vezi sa filmom više nikada nije bilo isto – ali malo ko zna da je za to odgovorno dvoje ljudi.

Ostavi komentar