Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: vavilon

Barka Dilo

Barka Dilo je beogradski bend koji na svojim nastupima kombinuje elemente francuskog kabarea i francuske šansone, polet novih francuskih bendova, kafanski stil sviranja, elemente romske muzike i neobuzdanu pank energiju, praveći tako odličnu atmosferu koja publiku hvata i uvlači u priče o pločnicima, lutalicama, putnicima, kapetanu, njegovoj dragoj, o moru i moreplovcima. Detaljnije »

Hičkok žurka

Povodom bioskopskog starta filma "Hičkok", bioskop "Vilin Grad" u saradnji sa organizacijom "Play edition" organizuje istoimenu žurku, inspirisanu njegovom velikom ljubavlju prema plavušama, koja će se održati u subotu, 23. februara, u klubu "Vavilon". Detaljnije »

DJ Dani Casarano

Organizacija GROOVE ILLUSION posle dve velike manifestacije u saradnji sa Easy Tigerom - Open Rave 1 i Open Rave 2 na kojima su gostovala velika imena svetske produkcije ( Paco Osuna, Wehbba, Michel de Hey, Okain, Ricarrdo Ferry, Marko Nastic, Dejan Milicevic), sa ponosom predstavlja i poziva vas na gostovanje Dani Casarana. Detaljnije »

Play

Ideja play organizacije je da okupi najkvalitetnije DJeve i producente i uz veliku podrsku sponzora organizuje vrhunske zurke. Detaljnije »

The Frajle

Ženski bend The Frajle održaće koncert u klubu Vavilon u subotu, 21. aprila u 22h. Detaljnije »

Vasil Hadžimanov Band

Club Vavilon Vam predstavlja prednovogodišnji poklon. 25. decembra 2010. godine sa početkom u 22h Cena karte u pretprodaji: 400 dinara Detaljnije »