Clubbing

Djangl 001

djanglJungle I DNB u razlicitim varijacima, formama i sa razlicitim uticajima- pocev od reagge I dub vibracija, preko hip hop kucanja do pravog punk przenja. Sve to u reziji temperamentne ekipe sa juga, sto podrazumeva mnogo energije, znoja i vristanja. Prvi put u Feedbacku dvojac selektora koji od podijuma za ples pravi Marakanu u Riu, uz podrsku harizmaticnih voditelja kroz divljinu Djungle (u ovoj epizodi) MC Naopaka I DJ Tjamila.

COOBY SELECTA /Mast [Leskovac]
23 godišnji Slobodan Cvetković poznatiji kao Cooby Selecta je Jungle & Drum N Bass DJ iz Leskovac,Srbija.Počeo muzikom da se bavi jos 2009 u tek oformljenom MeanJah sound system-u.Danas radi solo, i sprema svoj prvi Ep.Setovi su mu nepredvidivi i dinamični, te nikog ne ostavlja ravnodušnim.Jedan je od osnivača MAST Netlabel-a, i promoter istog.
Takođe je i osnivač „Herbalist Mix“ projekta na kome radi sa željom da širi pozitivne vibracije,gde se pored svojih, predstavljaju i drugi DJ-evi svojim setovima.Sarađivao sa mnogim domaćim imenima, i nastupao širom Srbije kao i par puta u Makedoniji i Bugarskoj.

TJAMIL
– Tjamil se 16. godina aktivno bavi muzikom. Sa 16. godina nastupao kao mc u freestyle performansima sa jednim gitarskim bendom. Od devetnaste godine počinje intezivnije da se bavi elektronskim zvukom, paralelno sa ekspanzijom softvera za kreiranje elektronskog zvuka. Koautor je nekoliko emisija na Fast radiju u kojima je uživo prezentovan rad niških DJ-a, kao I produkcijski demo radovi. Takođe je I koautor kompilacije Pitch and Subsystem. Diplomirao na temu iz estetike „muzički ukus“.
Iza sebe ima nekoliko izdanja,remixa,kao i nekoliko traka koje su se pojavile na raznim kompilacijama. Poslednje izdanje koje potpisuje ovaj autor (kao pobednik konkursa) je remix za cuvene Dub Pistolse,koje je izaslo na prestiznoj Sunday Best Recordings etiketi.Njegove trake su prezentovane na raznim radio stanicama kao sto su Amazing radio,BBC radio 1 xtra,NuScoolBreaks radio,Breakpirates,Nurave radio…Nastupao na Exitu, E-tvrdjav-

NAOPAK
Naopak- rep oduvek. rege odavno. fank od skoro.
repuje i zapevuje gde može.
voli s DJ-em, još više s bendom, a najviše s DJ-em i bendom odjedared.
posle nekolicine EP-jeva i gostovanja na raznoraznim izdanjima, 8.3.2012. izbacuje svoj prvi LP na net, na kome je radio skoro 3 godine.
ljubitelj filmova (drama, trilera i naučnih dokumentaraca pretežno).
zaljubljenik u kosmičku pravdu zvanu sport.
član grupe Stereo Banana. izbacili dva spota na net, čeka se album koji će da pomeri granice.

9. februar Subota klub Feedback. Ulaz 150 din

Pročitajte i...