Clubbing

Dan Rep Publike

dan-rep-republikeU petak, 29. novembra u klubu „Feedback“ će biti održan koncert na kome će nastupiti niški reperi Markonjero, Aj Bi, Taz, Aj-Er-Es i Eli Džejn.
Prema rečima organizatora, publika može očekivati i nenajavljene goste, a oni koji bi i sami da se uključe u program moći će da pokažu svoje umeće u „fristajlu“.

Nekadašnji frontmen niškog rep benda „Difens“ Markonjero, kaže da se ime neodoljivo nametnulo kada je dogovaran sam datum održavanja koncerta.

– Plakat je u znaku modifikovanog grba nekadašnje SFRJ. Ovaj naš grb ima simbole naše generacije. A rep muzika je žanr koji je definitivno uzeo maha u čitavoj bivšoj Jugoslaviji i kroz te pesme saznajemo da nam se životi ne razlikuju mnogo iako smo već dugo u odvojenim državama – kaže Markonjero.

DJ podršku daće, kako je najavljeno, Petar Petković.

Pobednik takmičenja u fristajlu dobija poklon beat od I.Bee-a, snimanje i produkciju pesme kod Markonjera i Zla-Zla majicu!
Za ostale rezervisane su rizle i blantovi!
Da biste učestvovali, potrebno je da kupite ulaznicu u pretprodaji i da se prijavite za učešće u fristajlu (ime, prezime i/ili nadimak).

Karte u pretprodaji od 18-og novembra u Zla Shteku u Kalči po ceni od 200 rsd, a na dan koncerta 300 rsd.

Pročitajte i...