Clubbing

Blaya Dub Playa

trenchTrenchtown Brothers nastavljaju sa serijom legendarnih zurki. Zbog ogromnog interesovanja nasi gosti su ponovo Blaya DUB Playa i Gazda Paja! Spremite se i pozivajte vase prijatelje. Karte ce se prodavati u Vintage Shopu (prodavnica ploca u ulici gde je Feedback). Broj karata je OGRANICEN! Pozurite! Djans je Djans!

Blaya Dub Playa je troclani bend iz Beograda. Postoje od 2004. godine kada pod razlicitim pseudonimima izbacuju demo pesme od kojih je najpoznatija Treba Radi Gun koja ih vodi u samo finale Nektar Demofest festivala. Nastupali su sa Samostalnim referentima, Figlio di Puttana, Hornsman Coyote-om, Partibrejkers kao i sa mnogobrojnim hiphop i underground izvođačima na raznim festivalima.

Duhoviti i ironicni tekstovi kroz razlicitu muzicku podlogu daju ovoj grupi veoma karakteristican i lako prepoznatljiv stil. Blaya DUB Playa iza sebe ima jedan album (Zlatan Zub) i jedan EP (Neka bude Pinki) koji su objavljeni prosle godine i dostupni su kao besplatan downnload.

blaya

Gazda Paja! Ova funk vugla repuje od 2004. kada je i imao prvi nastup u maloj sali Doma Omladine , posle toga krece niz saradnji i demo albuma do 2011. kada sa ekipom Zvezde Grajma izbacuje spot za pesmu „Srbija Djans Lajk Dis“ sa kojom skrece paznju na svoje prethodni radove sa raznim grupama i producentima sa kojim je radio tokom godina (SchoolYard, Skubi, BlackSin, BlayaDubPlaya, Sacrifice itd. ), ubrzo posle toga sredinom 2012 pojavljuje se i njegov prvi hit singl „Cke beogradske“ sa kojim je napravio veliki uspeh i nasao svoje mesto na sceni.

Petak, 20. decembar, klub Feedback

Pročitajte i...