Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: maj 2013

Zatvaranje sezone u Feedback-u

Već nekoliko godina unazad Feedback neguje tradiciju da za zatvaranje sezone podeli u dva dana, od kojih je jedan izdvojen za žive svirke, a drugi za nastupe DJ-eva. Detaljnije »

X Noć muzeja u Nišu

U subotu, 18. maja od 18 do 2 časa iza ponoći građani će moći da posete prepoznatljiva obeležja Niša kao što je Ćele-kula i nedavno preuređeni logor 12. februar, ali i da na više od 15 lokacija pogledaju potpuno nove postavke. Detaljnije »

Noć stripa u Nišu

U subotu, 18. maja ljubitelji stripa moći će da se upoznaju sa novim izdanjima, pogledaju film o herojima i druže se sa autorima. Detaljnije »

Konferencija o ljudskim resursima

Komora mladih lidera, aktivnih građana i preduzetnika ( JCI Niš ) organizuje, 23. i 24. maja 2013. godine, u hotelu Aleksandar, dvodnevnu obuku o ljudskim resursima ( HR konferencija ) , namenjenu malim i srednjim preduzećima/ organizacijama. Detaljnije »

Letnja filmska avantura

Svake subote, od 18. maja do 22. juna, posetioci bioskopa moći će da se fotografišu u letnjem kutku bioskopa "Vilin Grad" i osvoje jedno od dva letovanja na Zakintosu za dve osobe, kao i vredne poklon pakete Detaljnije »

Karaoke Fest

Novi ciklus takmičenja otpočeće u utorak 21.maja 2013.godine, u 12:30 sati u osnovnoj školi "Bubanjski heroji". Detaljnije »

Dani Stevana Sremca

Od 22. do 24. maja zanteresovani će moći da pogledaju film i izložbe o Sremcu i prisustvuju dodeli nagrade koja nosi ime čuvenog autora. Detaljnije »