Kulturna dešavanja

Z Dan 2011

z-danAko zbog nedostatka vremena još uvek niste pogledali sada već kultni serijal Zeitgeist dokumentaraca, iskoristite priliku da vidite pokušaj da se u vremenu od 1h iste ideje osvetle sa najbitnijih aspekata.
Još jedan od filmova koji vam može pomoći da shvatite šta to nije u redu sa nama i našim okruženjem. Možda budete shvatili i zašto niste imali vremena za gledanje, kao što ga nemate za još puno toga što biste hteli da uradite.

Posle projekcije video materijala Zeitgeist: sažeta prezentacija, imaćemo i projekciju zadnjeg dela filma Zeitgeist: Moving Forward, kao izvinjenje onima koji zbog tehničkih problema nisu bili u mogućnosti da ga do kraja odgledaju 15. januara.

Ne propustite i nastup Karinos Uterus-a, pre početka filma, koji je napisao rimovani monolog specijalno za ovu priliku.

18.30h, klub SKC-a na Pravnom fakultetu.

Projekcija filma održava se u okviru Z DANA, događaja koji se sinhronizovano odigrava širom planete, a u kojem učestvuje i Srbija.

Za više infomacija o Z DANU u drugim gradovima Srbije – http://www.facebook.com/event.php?eid=149109611815441
e-mail: nis@zeitgeistsrbija.org / kontakt telefon: 0631657975
————————–————————–————————–————-
Iste večeri, „Z DAN party“, klub Feedback, od 22.00 do 02.00h.
***Ulaz slobodan.
Volonterski će nas podržati:
Marconiero,
I Bee,
Trip-R,
Naopak,
L2K (Intelektualni otpad)
Eyot

Koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su učestvuju, i naravno klubu Feedback 🙂
————————–————————–————————–————-
12. i 13. marta gradovi Srbije još jednom neće kasniti za dešavanjima u svetu. Podržite nas svojim prisustvom u nameri da skrenemo pažnju javnosti na savremena društvena i tehnološka dostignuća koja mnogi, zbog neobaveštenosti, još uvek smatraju nemogućim i protivnim ljudskoj prirodi.
Podržite nas u želji da povežemo ljude nezadovoljne zbog siromaštva, ratova, korupcije, kako bismo zajedno preispitali osnove na kojima naše društvo danas počiva, i razmotrili predlog za miroljubivo rešavanje nagomilanih problema.

Ako mislite da to nije potrebno, zapitajte se da li poznajete nekoga ko jeste zadovoljan trenutnom situacijom u društvu?

Zeitgeist pokret Srbija, u saradnji sa FreeNetWorld International Film Festival-om i Studentskim kulturnim centrom.
http://www.freenetworld.org/fnw/
http://www.skc-nis.com/
http://www.feedback.org.rs/

Pročitajte i...