Niške vesti

Tehnika Emocionale Slobode

eftStudio za Edukaciju i Vrhunska Dostignuća održava dva besplatna uvodna časa na temu Tehnika Emocionale Slobode u Regionalnom centru pored zgrade Opštine Medijana u četvrtak 5.maja u 16:30h i 19h

Pozivamo vas da prisustvujete uvodnom predavanju Regionalnom centru pored zgrade Opštine Medijana, Pariske komune bb, 5.maja u 16:30h i u 19h.

Dozvolite sebi par minuta pauze od svakodnevnih obaveza i sagledajte široku lepezu mogućnosti koje pruža EFT (EFT- Emotional Freedom Tehnique ili kod nas poznata kao Tehnika Emocionalne Slobode). Savladavanjem EFT tehnike naučićete kako da eliminišete uzročnike stresa koje ostavljaju trag na sve aspekte Vašeg života. Uklonite zaglavljenje emocije koje negativno uticu na naše zdravstveno stanje. Uklonite uverenja koja Vam štete, kao i razlicite korene samosabotaže. Stečeno znanje ce Vam pomoći da postignete unutrašnji mir, ali i mnogo više u bilo kojoj oblasti života.

EFT seminari prvog i drugog nivoa, vam daju solidni nivo samopomoći kao i mogućnost dobijanja najnižeg sertifikata praktičara remonirane međunarodne profesionalne organizacije.

Treninge vodi sertifikovani trener Jasmina Kovacev, koju ćete imati priliku i da lično upoznate i čujete tokom uvodnog predavanja.

Više informacija o treninzima, ali i seriji seminara koji se deo Studia za Edukaciju i Vrhunska Dostignuća možete naci na web sajtu www.TehnikaEmocionalneSlobode.com

Pročitajte i...